Két nyeretlen gárda csapott össze a zárónap első meccsén a Magvassy Mihály Sportcsarnokban. Mindkét játékrész izgalmasan alakult, fej-fej mellet haladtak a csapatok, hol a franciák, hol a németek tudhatták magukénak az előnyt. Az idegek játékát sokáig a Metz bírta jobban, így egy szoros meccsen végül egyenlített a Lipcse. Jöhettek a hetesek. Az első öt lövő után 3-3- volt az állás, végül a hetedik sorozat döntött, a franciák kihagyták a büntetőt, a Lipcse azonban nem hibáuott, így övék lett az 5. hely a PWC Handball Fiestán, míg a Metz a 6. lett.

A mérkőzés legjobbjai: Lara Gonzalez Ortega - Metz, Karoline Kudlacz - Lipcse

A bronzmeccsen a szombati nap után ismét összecsapott egymással a Rosztov és a Krim, ám ez a meccs vasárnap kevesebb izgalmat tartogatott. A meccs bő negyed órán át volt szoros, 5-5 után azonban elhúzott a Krim, és előnyét meg is tartotta a lefújásig, a végeredmény 26-18 a Krim javára, így ők a bronzérmesek.

A mérkőzés legjobbjai: Marina Skladchikova - Rosztov, Talida Tolnai - Krim

A döntőben teltház fogadta a csapatokat a Magvassy-ban. A zöld-fehérek szerezték az első gólt, és ezután is végig vezetett a csapat, a Vardar csak futott az eredmény után. Az Audi ETO-ban Amorim és Bulatovic járt élen a gólszerzésben, míg a Vardarban Lekic tartotta a lelket. Félidőben 7 góllal 17-10-re vezetett a győri csapat. A második játékrészben is a győriek akarata érvényesült, így a hazai kupagyőzelem nem forgott veszélyben. A végi 29-21- az Audi ETO-nak. A mérkőzésen Görbicz Anita ujjsérülést szenvedett, sérüléséről pontos diagnózis később várható.

A mérkőzés legjobbjai: Andrea Lekic - Vardar Szkopje, Katrine Lunde - Győri Audi ETO KC

A torna végeredménye:

1. Győri Audi ETO KC

2. Vardar Szkopje

3. Krim Ljubljana

4. Rosztov-Don

5. HC Leipzig 

6. Metz

A torna Fair Play díjas csapata: Rosztov-Don

 

A torna kegjobb kapusa: Katrine Lunde - Győri Audi ETO KC

A torna legjobb góllövője: Karolnai Kudlacz - HC Leipzig

A torna legértékesebb játékosa: Andrea Lekic - Vardar Szkopje