Csapatunk kezdte a mecset, Lunde állt a kapuban, Bognár-Bódi-Soós-Görbicz-Sirián- Hornyák Ági-Korsós pedig mezőnyben kapott lehetőséget. A első gól a harmadik percben esett, Niksic köszönt be Lunde-nak, majd Virág góljával kettővel vezettek a vendégek. Soós hetest harcolt ki Görbe értékesítette a büntetőt(1-2). Virág újból betalált, majd Korsós lőtt szélről szép gólt. Nikcevic szerencsés gólt lőtt, majd Bognár Bódi is beköszönt a túloldalon Triffának. Fülöp góljára Bognár-Bódi szélső létére beállóból szerzett góllal válaszolt(4-5), majd nem sokkal később ugyanő szélről már egyenlített is. Sirián Soós passzát váltotta gólra, majd egy perccel később már Soós volt a gólszerző(7-5). Bognár-Bódi negyedik gólja után Konkoly Csaba kikérte idejét. Bulatovic újabb góljára Virág válaszolt(9-6), majd Bognár-Bódi meglőtte a csapat 10., maga ötödik gólját. Soós másodszor, majd Orbán először volt eredményes(12-6). Korsós ejtette meg Bírót, majd Kovacsics talált be a váci kapuba, aztán Hornyák Dóra is eredményes volt(15-6). Hetest kapott a vendégcsapat, ezt Farkas lőtte be, és ezzel megtörte a Vác 10 perces gólcsendjét. Újabb találat már nem született, így szünetben 15-7-re vezetett az Audi ETO.

A második félidő első gólja Siriáné volt, majd Nikcevic talált be, erre Sirián válaszolt(17-8). Fülög gólja után Nikcevic szerezte harmadik gólját, erre Bulatovic egy hatalmas bombával válaszolt(18-10). Szepesi majd Fülüp szerzett gólt, majd a huszadik győri gólt Szepesi lőtte be. Kamper majd Nikcevic hozta közelebb a Vácot(20-13), de Sirián negyedik gólja gyorsan lehűtötte a kedélyeket, és ezt tovább hűtötte az ötödik gólja. Kovacsics belőtt hetese a közte 10-et jelentette a 49. percben, Konkoly Csaba időt is kért. Soós szép góljára Nikcevic válaszolt, majd Hornyák Dóra szerezte a 25. gólunkat. Dakos is betalált a második félidőben védő Herr-nek, majd Soós szép góllal válaszolt. Az utolsó percben Dakos még betalált a győri kapuba, ezzel ki is alakította a 26-16-os végeredményt. A Győri Audi ETO ment tovább a kupában.

A mérkőzésen Görbicz Anita kisebb sérülést szenvedett, jobb bokáját fájlalta, de saját lábán hagyta el a pályát. Pontosabb orvosi diagnózis szerdán várható.

Győri Audi ETO KC:
Lunde, Hornyák D. 2, Korsós 2, Herr, Görbicz 1(1), Kovacsics 2(1), Soós 4, Tervel, Orbán 1, Szepesi 2, Sirián 5, Hornyák Á., Bulatovic 2, Bognár-Bódi 5.