A 27–25 arányú siker azonban így is azt jelenti, hogy a zöld-fehérek kilenc forduló után továbbra is pontveszteség nélkül vezetik a tabellát, s ezt már csakis az ETO mondhatja el magáról. Az FTC ugyanis a múlt héten vereséget szenvedett Dunaújvárosban, ahol két egykori gyõri játékos, Mörtel Renáta és Sirina Irina villogott leginkább.
A nõi kézilabda-bajnokság folytatása igazi csemegét hoz majd november 8-án. Az ETO a Népligetben mérkõzik meg a legveszélyesebbnek tûnõ trónkövetelõjével, a Budapest Bank-FTC csapatával!
Ezen a mérkõzésen már pályára léphet a váci találkozót betegség miatt kihagyó Görbicz Anita, viszont sajnos még jó ideig nem húzhatja magára csapata mezét Radulovics Bojana. A Dunaferr elleni meccsen megsérült jobbátlövõ vállát épp a váci meccs napján, múlt szombaton operálta meg a gyõri kórházban dr. Balogh Péter és dr. Szálasy László. Bár az artroszkópos mûtét jól sikerült, a sérülés komolyságát jól jelzi, hogy a világklasszis játékos sportpályafutásának folytatása is megkérdõjelezõdött.