Nagyszerûen kezdett a győri csapat, tíz perc után négygólos győri vezetést mutatott az eredményjelző (6-2). Úgy tûnt, megállíthatatlan lesz ezen az estén a zöld-fehér gárda, mert lendületesen támadott, s a védekezés is rendezett volt.
A következő tíz percben aztán nagyot fordult a világ: a Nyíregyháza - melynek játékosai időnként felettébb tisztátalan eszközöket is bevetettek - szép lassan megkezdte a felzárkózást. Ebben a periódusban az ETO rengeteg hibával kázilabdázott, hétmétereseket hagyott ki, sőt, emberelőnyből rendre gólt kapott - egy ízben négy vendégjátékos lőtt gólt hat győrinek.
A szünet előtti percek igencsak fordulatosra sikeredtek. Előbb a hazaiak vezettek két találattal (12-10), ám a hátralévő három percben zsinórban öt(!) gólt lőtt Janó Pál együttese.
Szünet után is maradtak az izgalmak, miután rengeteg ziccert hagyott ki az ETO, s ezúttal a kapusteljesítmény is hagyott kívánnivalót maga után. Többször is volt lehetőségük a fordításra a győrieknek, de mindig becsúszott egy-egy hiba. A hajrában mégis sikerült átvenni a vezetést, ám három másodperccel a vége előtt ziccerben találta magát az egyik vendégjátékos, Hoffmann azonban bravúrral védett, így a zöld-fehérek megszerezték második győzelmüket.

Tóth László: - Úgy érzem, a mai mérkőzésen ellenfelünknek esélye sem volt, csak a rossz kapusteljesítmény és az öt kihagyott hetes miatt tudott vezetni a Nyíregyháza. Aztán a sport már csak ilyen, a végén Hoffmann Ákos védett, így koronát lehet rakni a fejére.
Janó Pál: - Csalódott vagyok.