1.félidő
A Győri Audi ETO kezdő csapatában Löke, Bódi, Szepesi, Aquiilar, Müller kezdi a mérkőzést, a kapuban Grimsbö. A hazai együttes indítja a támadást. Első kísérletünk máris eredményes Löke által, aki ismétel. Az FTC első gólját Pena szerzi. Bódi jobbszélen betalál kétszer is, közben Vérten Orsolya eredményes egy gyors letámadást követően. Kovacsics büntetőt értékesít, majd Szepesi lő szép gólt a balszélről (2:6). Aguilar újabb hetest harcol ki, amelyet Kovacsics újra belő. A 2-7-es győri kezdés miatt Elek Gábor időt kér a 13. percben. Tomori büntetőt harcol ki, Litrét kiküldik két percre, Pena belövi a hetest. (3-7) Szarka szélről lövi a Fradi negyedik gólját. Misi újabb labdát lop, gyönyörű ziccertgólt lő. Aguilar lő szép gólt betörésből, 5-9, Szamoránszky válaszol. Aguilar a passzív végén átlövi a falat, 6-10. Tomori újabb büntetőt harcol ki, Pena értékesíti a 19. percben. Heidi is heteshez juttatja az ETO-t, Misi nem kíméletes: 7-11. Szarka újra betalál szélről, 8-11. Heidi újra büntetőt szerez, Szucsánszkit kiküldik két percre, Misi lövi negyedik büntetőjét, 8:12. A Fradi büntetőhöz jut, Pena nem hibáz. Misi válaszol a túloldalon. Pena talpról eredményes, 10-13. Adok-kapok követezik, a Fradi oldalon Szucsánszki, a győri oldalon Aquilar és a viszontválasz Tomori részéről. A félidő befejezése előtt két perccel Ambros Martín is kikéri idejét, (12-14). Heidi még lő egyet, de rögtön érkezik a revans Szamoránszki részéről. Az első félidőben egy góllal vezet a Győri Audi ETO.

2.félidő
Kari gyönyörű védésével kezdődik a második játékrész. Aztán Bodesz talál be indításból. Misi kiharcol egy hetest, amelyet begyötör a kapuba. 14:17. Hárfát állítják ki Kovacsicsról, újabb büntető, sikerül Kovacsicsnak belőni. 14:18. Misi asszisztját Litre lövi be a nyolcadik percben, a Fradi még nem volt eredményes ebben a félidőben! Ana Sen talpról lövi a huszadik gólunkat, Elek Gábor kikéri idejét. Aguilarral szemben Tomori szabálytalan, két percet kap. Misi gyönyörű gólpasszt ad Heidinek, gól:14-21! Ana bombagólt szerez betörésből. Tizenkét perce gólcsend után Szucsánszki lövi a Fradi 15. gólját, 15-22. Elek Gábor újra időt kér, a 13. percben járunk. Lopunk egy passzt, Szepesi eredményes a gyorsindításból. Kovacsicsot kiállítják két percre. Ana átlövésgólt szerez, 15:24. Tomori is gólt lő betörésből, 16:24. Kari ziccert véd, rövidebb gólcsend, majd Tomori újra eredményes, kétszer is, 18-24. Misi áttöri a falat, 18-25, majd Maca ugyanezt játssza el, 18-26. Ambros is időt kér a 25. percben. Szamoránsky beállóból szépít, de Hornyák Ági azonnal válaszol, 19-27. Hetes lehetőséget kap a Fradi, Pena értékesíti Csapóval szemben. Planéta bombagólt lő, majd újabb Fradi büntető, 21-28. Misi átlövésből 21-29-re alakítja, majd Szamoránsky is blövi ziccerből. Pena beállítja a végeredményt, 23-29.

Ambros Martín boldogan értékelte a meccset: „Fantasztikusan teljesítettek ma a lányok, nagyon elégedett vagyok mind a támadással, mind a védelemmel, de legfőképpen azzal a mindennapos kemény munkával, amelyet a csapat napról-napra végez. Azt hiszem, ma egy kicsit jól laktunk, a szezon első fontos pontjához érkeztünk, kicsit ünneplünk, aztán megyünk tovább az utunkon.”

Elek Gábor nyilatkozata: „A második játékrészben mutatott teljesítményünk megpecsételte a mérkőzést, sajnos sok olyan hibát vétettünk, amely végzetes volt. Mindenképpen többet vártam a csapattól, hiszen az elmúlt időszak jobb teljesítményt sejtetett. A vereség ellenére mennünk kell tovább, fontos célok vannak még előttünk a szezonban.”

Kovacsics Anikó a mezőny legjobb góllövője, 11 találattal: „Elképesztő, amit ma mutattunk a pályán, nagyon boldog vagyok, nemcsak a győzelem, hanem a játékunk miatt is. Az első félidőben voltak hullámvölgyek, de a másodikra kőkeményen összeállt a védelmünk, amely a fantasztikus kapusteljesítménnyel szilárd alapot adott elöl is. Támadásban megvolt a lendület, pörgött a labda, és ez meglátszott gólokban is. Nagyon büszke vagyok a csapatunkra!”