Bódi, Sulland, Kovacsics, Broch, Tomori és Korsó sorral kezdünk, Kari áll a kapuban. Signata kezdi a gólgyártást, majd eladjuk a labdát és újabb gólt kapunk, 0-2. Szélről is betalál az Érd, 0-3 az állás. Sulland átlövésből megkezdi a győri gólok sorát, 1-3. Újabb érdi átlövésgól, 1-4, és Korsós szélső ziccert hagy ki. Gyors ellentámadásból végre Bódi talál be, 2-4-re módosítja az eredményt. Csodás Tomori passz következik Yvettnek, góllal végződik, majd Korsó gyorsindításgólja jön. Kari és a védőfal most hatékonyan működik. Misi hetest hagy ki, de Bódi és Korsós gyönyörű összjátékából egy szélső ziccergól születik, 6-5 az állás a 14. percben. 6-6-nál Ambros kér időt. Két beállóval játszunk, Duda bejön védekezni. Talpról eredményes az ellenfél, 6-7. Két percre kiküldik Klivinyit Yvett ellen, hetest is kapunk, Tomori átejti a kapust, 7-7. Kicsit kaotikus percek jönnek, az Érd szabálytalan cseréje miatt kétszeres emberhátrányba kerül. Szép ziccerig játszunk, amit Tomori kihagy. Korsó is határozottan védekezik, őt is kiküldik. Linn kerüli meg az ellenfelet és 8-7-re alakítja az állást. Mi is szabálytalanul cserélünk, így négyen folytatjuk, időt kér az Érd. Hetest kapunk, Krpezs is átejti Karit, 8-8 az állás. Duda jön be támadni, és bemutatkozik egy góllal, 9-8. Duda, Nycke, Linn a középső hármas támadásban, Yvett és Heidi is a pályán. Az érdi Bulatovicot kiküldik két percre. Újabb érdi átlövésgól, 9-10-re ismét vezetnek. Klivinyi szélről eredményes, 4 perccel a félidő vége előtt 9-11, Duda gyorsan válaszol, majd dupláz, 11-11. Korsó zavarót játszik, eredményes a védekezésünk, Duda jelenléte támadásban és védekezésben is érződik, ki is mennek rá szoros emberfogásra. Korsó használja ki a szélen a lyukat, 12-11. Nycke megy le két percre. Dudát szorosan őrzik, de mégis betalál, és 13-11-re alakítja a félidei eredményt.

Kiss Éva véd a második félidőben, és Planéta, Jana is pályára lépnek. Heidi csodás góllal indít, és az emberhátrányunk is letelik. Éva kifacsarva védi Klivinyi átlövését, de a következő érdi figurából gól születik, illetve egy gyors ellentámadásból dupláznak, 14-13. Korsót szépen kijátsszuk, belövi a ziccert, de a következő labdaszerzésnél kihagyja. Talpról lő gólt az ellenfél, majd Klivinyi is betalál, 15-15. Duda ismét a pályán, támadásban és védelemben. A hetesünket Nycke hagyja ki. Újabb káosz, mert Klivinyi nem hagyta el a pályát a két perces büntetőítélet után. Planéta ad szép passzt Heidinek, 16-15, majd Janát sikerül kijátszani, ő is eredményes. Heteshez jut az Érd, Krpezs lövi be. Nycke egyéni akciógóljával 18-16, amikor az Érd kér időt 13. percben. Kiss Éva percei következnek, ziccert és átlövést is hárít. Nyckével szemben szabálytalankodnak, Tomori lövi a hetest, újabb ejtéssel 19-16-ra alakítja az állást. Kiss Éva szépen indítja Heidit, de kimarad a ziccer. Zsuzsi találja meg Heidit a falban, már, majd Nycke is passzt ad, már 21-16. Két érdi gól következik, 21-18 az állás a 20. percben. Nycke átlövi a falat egy kisebb káosz után, és gyorsindításból is ő eredményes, 23-19. Signatát állítják ki 2 percre a Jana ellen elkövetett szabálytalan mozdulat miatt, Zsuzsi belövi a hetest, öt góllal vezetünk a 23. percben. Duda már az ötödik gólját lövi, Jana szépen megállítja az induló érdi játékost, ekkor kér időt Ambros öt perccel a vége előtt. Támadásban nehezen mennek a figuráink, az Érd két gólt is lő a végén, de Misi állítja be a végeredményt, amely 26-22.

Ambros Martín: „Meccsről meccsre szépen haladunk, ma védekezésben sikerült előre lépnünk, hiszen egyre kevesebb gólt kapunk, és ez nagyon fontos. Kemény edzéseken vagyunk túl, és természetesen a hat új játékos beépítése időbe telik. De folytatjuk és a munkát és türelemmel dolgozunk nap, mint nap.”