NB I-es ifjúsági együttesünk két mérkőzést is játszott. A szerdai népligeti négy gólos győzelem (34:30) után vasárnap 17 találattal bizonyultak jobbnak a Hódmezővásárhelynél (38:21).
Az NB I/B-ben az ifimérkőzésen szoros (30:26), a felnőtt találkozón magabiztos (37:14) győri siker született Tökölön. Utóbbi találkozón kapusaink 6 büntetőt hárítottak.
Az NB II-ben az Alsóörs volt az ETO vendége, a Balaton-partiak izgalmas mérkőzésen végül vesztesen hagyták el a Magvassy sportcsarnokot (31:29).
Sajnos a Beled megtréfálta serdülőinket: az NB III-as meccsen a végig fej fej mellett haladó csapatok csatája döntetlen eredményt hozott (23:23).
Kiemelést érdemel Kokas Viktória teljesítménye, aki a Tökölnek kilenc, az Alsóörsnek nyolc, a Hódmezővásárhelynek pedig négy gólt lőtt. A Fradi ellen a tízszer eredményes Bognár Barbara és a kilenc találatot jegyző Drávai Gyöngyi húzták a csapatot. Kisfaludy Anett tizenkettőt dobott a Tökölnek, tizet pedig az Alsóörsnek. A Beled elleni mérkőzésen Bízik Réka nyolc gólja nélkül a döntetlen is veszélyben forgott volna.

A részeletes jegyzőkönyvek megtalálhatók az Utánpótlás menüben.