A Dunaújváros legyőzésével a legjobb nyolc közé kvalifikáltuk magunkat a Magyar Kupában, ahol a következő ellenfelünk a Vác csapata. A váciak a harmadik fordulóban a Kispest legyőzését követően egy rendkívül kiélezett mérkőzésen döntetlent játszottak Debrecenben a negyedik körben, amely a kupasorozat lebonyolítási szabályai szerint a vendégcsapat továbbjutását jelentette. Így a 28-28-as eredménnyel a Vác a legjobb nyolc közé került, hol a sorsolás egy újabb győri túrát hozott nekik. Azért újabbat, hiszen január 30-án éppen nálunk vendégeskedtek az NBI 16. fordulóján. Az a meccs tizenhat gólos győri győzelemmel végződött.

Lányaink vasárnap kipihenték a Bukarest elleni meccs fáradalmait, és ma edzenek egyet, holnap pedig két edzéssel és egy videózással folytatódik a felkészülés a szerdai összecsapásra.

Magyar Kupa V. forduló

2016. február 10. szerda 18 óra, Audi Aréna Győr

Győri Audi ETO - Ipress Center Vác

A mérkőzést televízió nem közvetíti, honlapunkon élő szöveges tudósítást adunk. A mérkőzésre a zöld és arany bérletek érvényesek. A jegyértékesítés folyamatosan zajlik, a magyar bajnoki jegyárakon. A családi kedvezményes jegyeket erre a meccsre is igénybe lehet venni.

Hajrá ETO!