A győriek legutóbb a Hódmezővásárhely gárdáját verték magabiztosan, s remélhetőleg ma is könnyed győzelmet arat Róth Kálmán együttese. A zöld-fehérek szakvezetője azért reménykedik benne, hogy tovább javul az együttes játéka.
"A Hódmezővásárhely ellen az első félidőben nagyon jól játszott a csapat. Remélem, most ez az időszak hosszabbra nyúlik majd, s a cserék után sem lesz fennakadás a gárda teljesítményében" - mondta a szakvezető, aki különösen a védekezés hatékonyságára hívja fel a játékosok figyelmét.
Az biztos, hogy Görbicz Anita ezt a mérkőzést is kihagyja, de a szombati Békéscsaba elleni idegenbeli találkozón már újra ott lesz a pályán a válogatott irányító.
"Anita az elmúlt időszakban betegség, majd a mostani sérülése miatt alig játszott, így a válogatott edzőtábora előtt szükség van arra, hogy egy kicsit játékba lendüljön" - mondta Róth Kálmán.
A győri klub is csatlakozott ahhoz a jótékonysági akcióhoz, mellyel Moldován János, a Gyula aktív játékosa fiának, Donátnak a gyógyulását hivatott segíteni. A kisfiú halmozottan sérült, egyetlen fejlődési lehetősége az őssejtbeültetés, melyet egy kijevi orvoscsoport vállalt el. A mûtét azonban több millió forintba kerül. Éppen ezért egy urnát helyez ki ma a klub, melybe a szurkolók dobhatják be adományaikat.
A férficsapat, a Rába Quelle ETO ma 18 órakor az NB I/B-s Pápa otthonában lép pályára Magyar Kupa mérkőzésen.