Görbicz Anita szerint mindegy, hogy előbb vagy utóbb játszunk a Fradival a hétvégén, a címvédéshez mindenkit le kell győzni.
„Jól edzünk, jó a hangulat. Az elmúlt két hetet edzésmunkában meghúztuk rendesen, az erőnléttel nem lehet gond, ez a jó játékot erősítheti. Várjuk nagyon a hétvégét. Jó ellenféllel fogjuk játszani már az elődöntőt is. Elszántak vagyunk, nagyon fontos, hogy mind a két meccset jól bírjuk, ez jó teszt lehet a Final4-ra, hiszen a lebonyolítás ugyanaz.
Nem kérdés, nyerni megyünk!”

Az Audi ETO hetes-gyárosa, Linn Sulland is várja már a hétvégét.
„Ugyanúgy készülünk, mint mindig, de természetesen már nagyon várjuk a döntő meccseket! Örömteli az, ahogy közeledik a szezon vége úgy kerülünk egyre jobb formába. Nekem személy szerint persze extra motiváció egy új cím megszerzése, hiszen első alkalommal megnyerni valamit mindig a legjobb érzés, így vagyok a hétvégi Magyar Kupával is. Nagyon úgy látszik, hogy még mindig tudunk javulni! Mindig lehet jobban játszani, de ehhez kellenek a nehéz ellenfelek, akik ellen kihívás pályára lepni! Ez a hétvége pont jó alkalom esz erre.”

Felkészülési edzésen is járt stábunk. A videóban Ambros Martín, Nycke Groot és Görbicz Anita nyilatkozik.

Tippmix Török Bódog női kézilabda Magyar Kupa négyes döntő
2016. április 30.-május 1.
Szigetszentmiklósi Városi Sportcsarnok
(2310 Szigetszentmiklós, Szebeni utca 81.)
Elődöntők, április 30. szombat
12:15 Győri Audi ETO KC - FTC-Rail Cargo Hungaria
14:30 Fehérvár KC - Érd