Orbán Adrienn nagyon várta a találkozást az új szövetségi kapitánnyal, kicsit azonban az erőnléte miatt aggódott.. „Furcsa lesz, hogy a többiekhez képest alig készültünk, hiszen valahol már több hete felkészülési időszakban vannak. Ez lehet, meg fog látszani. Igaz, kaptunk egyéni programot, ami kemény volt, de kézilabda nem volt benne. De nagyon várom a közös munkát a többiekkel.”

Hársfalvi Júlia könyöksérüléséből felépülve junior korúként került be a válogatottba. „Nagyon örülök, hogy meghívtak a válogatottba, számomra ez nagy megtiszteltetés, szeretnék minél jobban részt venni rajta, de emellett az is fontos, hogy a könyökömet úgy terheljem, amit elbírok. Próbálgattam mostanában elég sokszor, és nem volt vele baj, ezért bízom benne, hogy nem lesz probléma. Megpróbálom a lehető legjobbat nyújtani. Egyébként fejben is készülök rá, mert most megyek először, és nagyon várom.”

A magyar női válogatott kerete:
Kapusok: BÍRÓ Blanka (FTC-Rail Cargo Hungaria), JANURIK Kinga (Érd), KISS Éva (Győri Audi ETO), OGUNTOYE Viktória (Dunaújvárosi KKA)
Jobbszélsők: FALUVÉGI Dorottya (FTC-Rail Cargo Hungaria), LUKÁCS Viktória (FTC-Rail Cargo Hungaria), ORBÁN Adrienn (Győri Audi ETO)
Átlövők: HORNYÁK Dóra (FTC-Rail Cargo Hungaria) KLIVINYI Kinga (Érd), KOVÁCS Anna (Dunaújvárosi KKA), SZEKERES Klára (FTC-Rail Cargo Hungaria), TRISCSUK Krisztina (Siófok KC), ZÁCSIK Szandra (FTC-Rail Cargo Hungaria)
Irányítók: GÖRBICZ Anita (Győri Audi ETO), KOVACSICS Anikó (FTC-Rail Cargo Hungaria), SZUCSÁNSZKI Zita (FTC-Rail Cargo Hungaria), TÓTH Gabriella (Győri Audi ETO)
Beállók: KISFALUDY Anett (Érd), MAYER Szabina (Alba Fehérvár), MÉSZÁROS Rea (FTC-Rail Cargo Hungaria)
Balszélsők: ERDŐSI Ildikó (Siófok KC), HÁRSFALVI Júlia (Győri Audi ETO), SCHATZL Nadine (FTC-Rail Cargo Hungaria)

Szövetségi kapitány: Kim RASMUSSEN
Edző: SITI Bea
Kapusedző: BAKOS István
Orvos: Dr. SZIKORA Gyula
Fizioterapeuta: SZIKRA-MEZEY Csaba
Masszőr: TÍMÁR Csaba
Technikai vezető: LANGAUF István