Sok fiatallal soraiban kezdte a meccset az Audi ETO a Mosonmagyaróvár ellen, az első gólt akcióból, a másodikat hetesből lőtte Görbicz Anita, Kiss Éva pedig remek formában kezdett a kapuban. Bouti találatára Orbán válaszolt (3-1), majd Görbicz Anita értékesített újabb büntetőt. Az MKC is hetest lőhetett, Bouti lőtte be. Hársfalvi gólját követően hetest lőhetett a Óvár, de Bouti lövését védte Kiss Éva, majd az ismétlést is hárította a hálóőr. Görbicz Anita harmadik hetesét is belőtte, majd rövid időn belül Lakatos és Knedlikova is kétperces kiállítást kapott. A kapust lehozva támadtunk 5 a 6 ellen, de Tóth kettős hátrányban szerzett gólt (7-4). A negyedik hetest Görbicz Anita a felső lécre lőtte. Lakatost újfent kiállították, de Kiss Éva újabb hetest hárított, majd Stojak kapus lőtt egész pályás gólt a kapusát lehozó ETO-nak. Görbicz Anita ezúttal passzív játéknál lőtt gólt, majd Tóth Gabriella volt eredményes (10-5). Kiss válaszolt nagy góllal, majd kiállítást kapott, a hetest Görbicz lőtte be, Bouti találatát követően Hudák válaszolt (12-7). Kiss Éva továbbra is remek formában védett, majd Kiss Nikoletta kapott kétperces kiállítást, mikor Ambros Martin időt kért a 27. percben. A félidő utolsó percében Dombi talált még be, 12-8 volt az állás.

Fordulás után Kiss Éva ismét hetest hárított, majd Tóth kiállítása után Afentáler lőtt emberhátrányban gólt. Dombi kapott kiállítást a vendégeknél, majd Gyimesi és Hudák talált be. Kopecz csökkentette a hátrányt (14-10), Janeska hetesgóljára Görbicz válaszolt, majd Kopecz volt eredményes. Tóth Gabriella gólja után Hársfalvit állították ki, majd Hudákot is. Janeska hetesből három gólra hozta fel a vendégeket. Kettős emberhátrányban Varga harcolt ki hetest az Audi ETO-nak, ezt Görbicz Anita lőtte be Wéningernek. Labdaszerzés után ismét Görbe volt eredményes, de már Szemerey ellen (18-13). Gyimesi után Bízik talált be, majd Lakatos lőtt gólt. Bízik második gólja után a harmadikat is megszerezte (19-17), Kiss nagy bravúrral ziccert fogott, miután Ambros Martin időt kért. Tóth hetest harcolt ki, Görbicz Anita értékesítette, majd Lakatos növelte négy gólra az előnyt. Knedlikova talált be, majd Bouti góljával tartotta a lépést az MKC. Puhalák is feliratkozott az Audi ETO gólszerzői közé, erre Bízik válaszolt (23-19). Pál góljára Bízik valaszolt, majd Kopecz hozta fel ismét három gólra az 57. percben a vendégeket. Másfél perccel a vége előtt Bardi talált be a fiatal Binónak. A végjátékban utolsó idejét is kikérte Ambros Martín. Bízik szerzett labdát és be is lőtte, kialakította a végeredményt. Első felkészülési meccsén 24-23-ra nyert az Audi ETO!

Ambros Martín vezetőedző: "Jó volt újra meccset játszani, de ma nem az eredmény volt a legfontosabb, a játékosok fáradtak voltak, a mutatott játékkal azonban elégedett vagyok!"

Felkészülési mérkőzés
2016.08.19. 17:00
Audi Aréna Győr
Győri Audi ETO KC – Mosonmagyaróvári KC SE: 24 – 23 (12 – 8)

Következő felkészülési mérkőzés:
2016.08.27. 17:00
Audi Aréna Győr
Győri Audi ETO KC - MTK Budapest