Hazai pályán is meg lehet tekinteni a teljes csapatot, hiszen az Olimpia után szerdán játszik hazai pályán először együtt az Audi ETO teljes kerete. Bemutatkozik a szurkolóknak Nora Mörk, valamint pályára lépnek az ötkarikás játékokról visszatérő játékosok, azaz Heidi Löke, Kari Aalvik Grimsbö, Nycke Groot és Yvette Broch is.

„Remek ellenfél jön hozzánk szerdán, de amellett, hogy tiszteljük a Dunaújvárost, el kell mondjam, hogy most leginkább magunkra kell, és fogunk is koncentrálni. Már csak két meccs van ezzel együtt a bajnokság kezdetéig, ezért ezeken a találkozókon az a feladatunk, hogy felvegyük a versenytempót, és úgy tudjunk játszani, mintha élesben lennénk.” – mondta Ambros Martín vezetőedző.

A csapat sérültjeinek állapot ugyan javul, de a szakvezető egyeztetve a klub orvosaival, most sem veti be a Lakatos–Tomori–Bódi hármas egyikét sem.

A találkozó 18:00-kor kezdődik, a kapuk 16:30-kor nyitnak.

A mérkőzést az Audi Aréna Győr 1-es pályáján játsszák, az Arénába a létesítmény északi oldalán (1-es út felőli oldal) található oldalbejáraton lehet belépni.