Utolsó felkészülési mérkőzésére ismét a fiatalokkal a soraiban utazott el a Győri Audi ETO KC csapata Mosonszolnokra. Az MKC ellen lett nevezve először sérülése után Bódi Bernadett is. Ambros Martín a Kiss, Bódi, Broch, Puhalák, Mörk, Amorim, Görbicz kezdőnek szavazott bizalmat. Az első támadást mi vezettük, de az első gól Kopecz nevéhez fűződik. Broch lőtte az első győri gólt, majd hetesből Bouti jutatta ismét előnyhöz a hazaiakat. Amorim egyenlített, Broch révén pedig vezettünk az 5. perc elején (2-3). Dombi góljával tartotta a lépést az MKC, de Amorim ismét szép gólt lőtt Wéningernek. Görbicz indítását Bódi lőtte be, majd Amorim passzából Broch volt eredményes (3-6). Mörk szerzett labdát és gólt is, majd Broch került ziccerbe, és nem hibázott. Kiss remek formában védett, Mörk pedig hibátlanul lőtte be helyzeteit (3-9). Görbicz Anita hetesből szerezte meg csapatunk 10. gólját a meccsen, majd Broch révén nyolc gólos lett az előny. Kopecz törte meg a hazaiak jó tíz perces gólcsendjét, majd Groot és Orbán találatai következtek. Kiss folyamatos védéseivel sokkolta a hazai játékosokat, majd Orbán találata a közte tízet jelentette (4-14). Gerháth góljára Orbán válaszolt. Tóth kapott kiállítást, de Bouti hetesét hárította Kiss, Broch pedig emberhátrányban lőtte hatodik gólját (5-16). Amorim bombájára Katona válaszolt, majd Gerháth találata jött, sőt Katona csökkentette tovább a hátrányt (8-17). A félidő utolsó gólja a serdülő korú Pál Tamaráé lett. 

Broch gólja nyitotta a második játékrészt, Janeska válaszolt erre gyorsan, majd Broch folytatta a gólgyártást, erre Dombi válaszolt (10-20). Janeska szépített, majd Broch harcolt ki egy hetest, amit Mörk be is lőtt. Újabb hetest harcoltunk ki, Mörk pedig ezt is belőtte. Hársfalvi indulásból lőtte 23 gólunkat, majd Knedlikova szerezte első találatát a meccsen. Groot bombája növelte az előnyt (11-25), majd ismét Knedlova lőtt gólt. Grimsbö is remek formában tett hozzá a csapat játékához, Knedlikova pedig másodszor is eredményes volt. Bardi gólja után Tóth kapta meg második kiállítását, majd hátrányban lehoztuk a kapust, Mörk így lőtte az újabb győri gólt. Szilovics kiállítása után Janeska hetesből volt eredményes az MKC(13-28), majd Korsós iratkozott fel a gólszerzők közé. Kopecz gólja után Janeska kapott hetest, be is lőtte azt. Korsós góljára Bardi válaszolt, majd Tóth hetesből lőtte a 31. Audi ETO gólt, majd ugyanígy hetesből a következőt is. Kiss Nikolett góljára Varga Emőke válaszolt, majd Szilovics kapott ismét kiállítást. Kopecz a hetest belőtte Grimsbö-nek. Pál Tamara ennek a félidőnek a végén is betalált (18-34), erre Kopecz válaszolt egy szép bombával. Az utolsó momentum egy óvári hetes volt, de ez kimaradt, 19-34-es győzelmet aratott Ambros Martín csapata.

Ambros Martín"A "főpróba", azaz az utolsó edzőmeccsünk jól sikerült a bajnokság kezdete, azaz az "előadás" előtt. Nagyon örülök Bódi Bernadett remek visszatérésének, remélem, hogy a Löke-Tomori-Lakatos hármas is hamarosan pályára léphet."

Győri Audi ETO KC: Szilovics, Knedlikova 3, Afentáler, Varga 1, Hársfalvi 1, Mörk 5(2), Korsós 2, Görbicz 1(1), Pál 2, Amorim 3, Orbán 2, Groot 2, Broch 8, Bódi 1, Puhalák, Kiss, Grimsbö, Tóth 2(2)
vezetőedző: Ambros Martín