Majeri Zoltán, a Rába Quelle-ETO új kapusa tunéziai–román állampolgár, magyarigazolvánnyal rendelkezik, emellett hat nyelven beszél. Reméli, segítségével bejut a nyolc közé a csapat.
Majeri Zoltán a szezon közben Gyöngyösről került Győrbe, hogy pótolja a Debrecenbe távozott Srdjan Djordjevicet. A 33 éves kapus mozgalmas pályafutást tudhat magáénak, hiszen jó pár országot megjárt. Magyarországra családi okok miatt igazolt.

„Marosvásárhelyen kezdtem kézilabdázni, noha Franciaországban születtem. Édesanyám és édesapám ugyanis Lyonba járt egyetemre. A felnőttek között Temesváron, a helyi Politechnica csapatában mutatkoztam be az élvonalban. Olyannyira jól ment a csapatnak és nekem, hogy megnyertük a bajnokságot és a kupát, s indulhattunk a Bajnokok Ligájában" – mesélt a kezdetekről Majeri Zoltán.
Európából Tunéziába vezetett a hálóőr útja, a Club African Tunis gárdájával ugyancsak bajnok és kupagyőztes lett. Következett a francia Mulhouse, ahol csak rövid időt töltött Majeri, a Besancon ugyanis kivásárolta innen a kapust. A franciáknál egy izlandi és egy horvát kitérővel öt évet töltött, majd Macedóniába költözött.

„Családi okok miatt, hogy közelebb legyek édesanyámhoz, igazoltam Magyarországra. Nagyon jól éreztem magam a klubnál, a szurkolók is nagyon szerettek, de a vezetőséggel nem jöttem ki. Kihasználtam, hogy a győriek megkerestek, s örömmel mondtam igent. Nagyon jó társaságba és egy kiváló edző keze alá kerültem. Remélem, védéseimmel én is hozzá tudom segíteni a csapatot a célok eléréséhez" – folytatta a tunéziai és román állampolgársággal, valamint magyarigazolvánnyal is rendelkező kapus.

A világjárást egyébként a pályán kívül is alaposan kihasználta Majeri Zoltán, ugyanis hat nyelven beszél: magyarul, románul, angolul, franciául, olaszul és szerbül.