Tatabánya - Győri ETO 34-32 (17-14)

A győriek szerezték az első gólt, amelyre kettővel válaszolt a Tatabánya. A 8. percben Halász előbb hetesből, majd akcióból is eredményes volt. Később két gyors Vancsics-gólnak köszönhetően már 3 találat volt a két csapat között (8-5). 12. percben zsinórban három gólt szereztek a vendégek és egyenlítettek. A 17. perctől hat percen át nem született gól. Előbb a győriek találtak a hálóba, aztán tatabányai percek következtek, s 15-11-re vezetett a Carbonex KC. Háromgólos hazai előnynél vonultak szünetre a csapatok.
A második félidőt a győriek kezdték jobban, s a 34. percben feljöttek egy gólra (18-17). A 12. percben ismét 3 góllal vezettek a házigazdák (24-21). Ekkor kettős emberhátrányba került a Füzesi-legénység, mégis a tatabányaiak szereztek gólt. A 47. percben már 6 találatnyi különbség volt a két csapat között (28-22). A végén 32-30-ra feljött a Győr, ám a végig jól küzdő tatabányaiak meg tudták tartani előnyüket.

A mesterek mondták

Füzesi Ferenc: - Jól játszó Győr ellen minden fiatalos erényünket csillogtattuk és minden fiatalos hibánkat elkövettünk.
Tóth László: - A második félidőben ötször-hatszor volt úgy, hogy egyenlíthettünk volna, ez nem sikerült, s utána már csak futottunk az eredmény után.