Hat országból, 101 csapat részvételével vette kezdetét a nemzetközi porondon is egyre nagyobb hírnevet szerző utánpótlás kézilabdatorna – az Audi ETO Balázs Kupa –, mely nemenként négy kategóriában, öt győri helyszínen nyújt versenyzési lehetőséget a kis kézilabda-palántáknak.

A torna időtartama alatt az utánpótlás korosztályé a főszerep és természetesen minden a kézilabda körül forog: az izgalmas mérkőzéseken túl, új akár határokon átívelő barátságok is születhetnek, s mi több április 10-én (hétfőn) este, a torna egyik csúcspontjaként lehetőségük nyílt a résztvevőknek, hogy találkozhassanak, aláírást szerezhessenek, vagy akár közös fotót készíthessenek a Győri Audi ETO KC felnőtt csapatának tagjaival. Ezalatt edzőik és a csapatkísérők az Audi Aréna Győr VIP páholyában fogadáson vettek részt, melyen dr. Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke is köszöntötte a torna résztvevőit.

A torna első két játéknapja (április 9-10.) a selejtező mérkőzésekkel telt, mától a középdöntő találkozóira, míg szerdán a helyosztókra kerül sor folyamatos eredményhirdetéssel és díjátadással.

Látogassanak el a Balázs Kupa hivatalos Facebook-oldalára – Facebookra történő bejelentkezést követően ITT található –, mely folyamatosan aktuális hírekkel és képgalériákkal frissül, továbbá számos hasznos információ mellett a mérkőzések eredményei is megtekinthetők a Balázs Kupa honlapján (www.balazskupa.hu).

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk továbbra is a XXXII. Audi ETO Balázs Kupa mérkőzéseire!