A dunaújvárosi mérkőzésen hiányzó sérültek közül Jakab László és Balázs Tibor már játékra jelentkezett, de Salamon Ádám továbbra is sérült és Perger Zsoltot hét közben gyomor panaszai miatt megmûtötték. Sajnos, számára a bajnokság őszi szakasza véget ért. A felkészülést tovább nehezítette, hogy Nagy Máté porc sérülése kiújult, térdén hétfőn artroszkópos beavatkozást hajtanak végre.
A mérkőzést nagy lendülettel kezdték a csapatok, ahol az első gólt a hazaiak szerezték. Ezt két Mohácsi és egy Jakab góllal ellensúlyozták a battaiak. A szünetig a csapatok felváltva vezettek egy-két góllal, de egyikőjük sem tudott elhúzni. A félidő végén az ETO volt sikeresebb, így a pihenőre 13-11-es vezetéssel mehetett.
A második félidő elején, először egyenlített a battai csapat, de nem tudta tartani a győri támadókat, akik a félidő közepére öt gólos előnyhöz segítették csapatukat. A félidő hátralevő részében folyamatosan zárkózott föl csapatunk és az utolsó percben egy gólra megközelítették a hazaiakat, de sajnos az egyenlítés már nem sikerült.

Győri Rába Quelle ETO KC-Százhalombattai KE 29-28 (13-11)

Mestermérleg

Tóth László: - Küzdelmes, sok hibával tarkított mérkőzésen négygólos előnyünket csaknem sikerült elszórakoznunk.
Sótonyi László: - Saját magunk vettük el önmagunktól a pontszerzés lehetőségét. Egyénieskedő, fegyelmezetlen játékunk miatt térhetünk haza pont nélkül.