A 2017. április 25-én megrendezésre kerülő Kanyó Antal Emléktorna öt csapat – FTC, Győri ETO KC, Szekszárdi FGKC, KEM Válogatott és Óbuda – részvételével zajlott, melyen Pánczélné Ruskó Katalin tanítványai végül a dobogó harmadik fokára állhattak fel. A torna legtechnikásabb játékosának Takács Fannit választották, teljesítményét edzője külön ki is emelte az alábbi beszámolójában:
„Öt csapatos, nagyon színvonalas tornán vettünk részt. Komárom-Esztergom megye válogatottja ellen magabiztos, nagyarányú győzelemmel nyitottunk, majd a következő ellenfelünk a FTC volt. Az első félidőben végig fej-fej mellett haladtak a csapatok, a második játékrész elején azonban ötperces „rövidzárlatot” kaptunk, az ellenfél ezt kihasználva ötgólos előnyre tett szert, amit már nem tudtunk behozni. Az Óbuda elleni mérkőzésen a játékosok minden küzdésére szükség volt, így sikerült legyőzünk őket egy nagy csatában, igazi csapatmunkával. Az utolsó mérkőzést a Szekszárd csapata ellen vívtuk – sajnos itt már nagyon érződött a játékoson a fáradtság, több helyzetünk kimaradt, így végül alulmaradtunk és harmadik helyen végeztünk.
A legtechnikásabb játékos Takács Fanni lett, aki végig vezérként vitte a csapatot. Az áprilisi mérkőzésekben gazdag hónap volt, ez már a játékunkon is érződött. Nagyon büszke vagyok a csapatomra és az elért eredményeinkre.”

A Győri ETO KC 2004-es korosztályú utánpótlás csapat tagjai:
Bors Rebeka
Nagy Dorina
Kovács Kata
Győri Johanna
Takács Fanni
Papp Vivien
Hideg Hanna
Varga Emília
Mészáros Alexandra
Sztankovics Kyra
Havasi Virág
Tallós Kamilla
Benczik Liza
Nagy Rebeka
Lukácsy Kitti

Edző: Pánczélné Ruskó Katalin