Niki korábban rengeteg sportágban kipróbálta magát, de a kézilabda örök szerelem maradt – olyannyira, hogy a balkezes tehetség ma már a Győri Audi ETO KC utánpótlás csapataiban és a korosztályos válogatottakban bontogatja szárnyait. Sportága sajátosságai közül azt szereti a legjobban, hogy igazi csapatjátékról van szó, ahol társaival együtt, közös élményekre és sikerekre tehet szert.

A kézilabdapályán nyújtott teljesítménye mellett az iskolában is jeleskedik, 2016-ban „Jó tanuló – jó sportoló” miniszteri kitüntetésben részesült. Kiemelkedő sportsikerei között említhetjük, hogy 2015-ben a diákolimpián egyszerre szerezte meg a gólkirálynői és a legjobb játékosnak járó címet, mindemellett Balázs-kupa, Főnix-kupa és Cell-Cup bajnoki címekkel is büszkélkedhet. Nem titkolt vágya, hogy később a Győri Audi ETO KC felnőtt csapatának tagjaként, és válogatott játékosként további kiemelkedő eredményeket érjen el.

A DIGI Sport „A nap hőse” című műsorának keretében Nikolett azon tehetséges kiválasztottak között tudhatja magát, akikre egészen június 18. (vasárnap) éjfélig adhatják le szavazataikat, ezáltal értékes nyereményekkel és „A hét hőse” cím után „A május hónap hőse” kitüntetéssel gazdagítva őt.

A barátok, családtagok, kézilabda-szurkolók a DIGI Sport weboldalán regisztrálva voksolhatnak – a Nikivel készült rövid interjú ITT a fényképére kattintva online megtekinthető.

Sok sikert kívánunk Niki!