„A HYPO NÖ meghívására 2017. szeptember 24-én felkészülési tornán vettünk részt az utánpótlás rendszerünk 2004-es korosztályának kiemelt csapatával. A tornán először a cseh Hodonin csapatával kerültünk szembe – a csehek közel azonos testalkati tényezőkkel rendelkeztek, de a mi gárdánk gyorsabb és pontosabb támadójátékot, feszes védekezést mutatva 38-15 arányban győzedelmeskedett.
Délután a házigazdák elleni mérkőzésen a nyitott védekezés pontosítása és a csapdázás alapjainak elsajátítása volt a célunk, valamint a 3:3 elleni támadójáték gyakorlása. A mérkőzés végül 22 gólos győzelmet – végeredmény: 33-11 – hozott nekünk.
A torna nagyon jól szolgálta a felkészülésünket az országos U13-as bajnokságra, kipróbálhattam olyan játékosokat is, akik eddig kevesebb lehetőséghez jutottak és nem utolsósorban nagy sikerélményt nyújtott a lányoknak!”
– mondta el kérdésünkre Kun Attila, a győri lányok edzője. 
 

A győztes csapat tagjai:
Szemes Szonja, Farkas Eszter, Varga Emília, Mészáros Andrea, Havasi Virág, Feix Viktória, Takács Fanni, Nagy Rebeka, Benczik Liza, Farkas Júlia, Hidegh Hanna, Sztankovics Kyra, Papp Vivien, Lukácsy Kitti, Varga Virág, Nagy Dorina, Győri Alexa, Bors Rebeka
Edző: Kun Attila, Pánczélné Ruskó Katalin

Gratulálunk a csapat szép eredményéhez, és további sok sikert kívánunk nekik a szezon során!