A hétvége közeledtével az izgalmak is egyre nőnek a győri lányok háza táján, megkezdődik ugyanis az európai kézilabdázás legkeményebb versenysorozata, az EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligája. A Rába-parti együttes idei csoportkörös ellenfelei között olyan neveket említhetünk, mint a dán FC Midtjylland, az orosz Rosztov-Don vagy épp a francia Brest Bretagne HB, így már a kezdetektől igazán szoros, kiélezett küzdelmekre számíthatunk.
Görbicz Anitáék aktuális ellenfele, a dán élvonalbeli FC Midtjylland a tavalyi szezonban korántsem könnyítette meg a zöld-fehérek dolgát: a két együttes az idei beosztáshoz hasonlóan szintén a csoportkörök alkalmával találkozott egymással, s minden esetben a hazai csapat diadalmaskodott.

Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) honlapján összegyűjtött néhány érdekes adatot a versenysorozat történelméből, mint például, hogy a világ legjobb játékosai közül hat – Görbicz Anitát és Eduarda Amorimot beleértve – kézilabdázó az új szezonban is a BL mezőnyét erősíti, vagy épp azt, hogy csapatunk az elmúlt 11 szezonban 10 alkalommal legalább az elődöntőkig jutott.
Minden más, amit érdemes tudni a Bajnokok Ligája nyitánya előtt – ITT olvasható. (angol nyelvű tartalom)

Ha szeretnék a helyszínen, élőben átélni a 2017/2018-as szezon első hazai BL mérkőzésének izgalmait, ne habozzanak tovább – jegyek még korlátozott számban kaphatók személyesen a belvárosi Látogatóközpontban, online pedig a jegymester.hu felületén!
További jegyértékesítéssel kapcsolatos információt honlapunk jegyinfó felületén találnak!

A Bajnokok Ligája csoportmérkőzések első fordulójára 2017. október 7-én (szombaton) 19.30-kor az Audi Aréna Győrben kerül sor – a Sport1 élőben közvetíti az összecsapást.

A szombati mérkőzés a szlovák Brunovsky-Canda játékvezető-páros vezényletével kerül megrendezésre.
Kapunyitás két órával a kezdősípszót megelőzően, 17.30-kor.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Hajrá ETO! Hajrá Győr!