A zöld-fehérek magabiztosan vették az idei BL-szezon első akadályát, a mérkőzés első percétől magukhoz ragadták a kezdeményezést és meggyőző játékkal diadalmaskodtak hazai pályán a dán FC Midtjylland csapata ellen. Görbicz Anitáék hosszú útra indulnak a hétvégén Franciaország egyik legnyugatibb csücskébe, vasárnapi ellenfelük a Brest Bretagne együttese lesz. A francia bajnokság élharcosai szabadkártyásként kerültek a BL főtáblára. Első Bajnokok Ligája csoportmeccsükön idegenben fej-fej melletti szoros csatában maradtak alul a Rostov-Don alakulata ellen, így bizonyára nagy erőkkel készülnek a címvédő győriek ellen. Játékoskeretük többségében franciákból áll, de vannak svéd, szerb, spanyol légiósaik is.


A Bajnokok Ligája csoportmérkőzések második fordulójára 2017. október 15-én (vasárnap) 15 órakor kerül sor – kövessék élőben az eseményeket a Sport1-en!

Hajrá ETO! Hajrá Győr! 

Afentaler Sára élvezi az új közeget és az utazókeret tagjaként izgatottan várja pályafutása második BL mérkőzését – bízunk benne, hogy ismét pályára léphet és góllal örvendeztetheti meg a szurkolókat a helyszínen és a tv képernyők előtt is: