Ambros Martín csapata hibátlan mérleggel a háta mögött utazik a hétvégén Rostovba, hogy harmadik BL-csoportkörös ellenfelével szemben is megmérettesse magát. Míg a zöld-fehérek hazai pályán magabiztos győzelmet arattak a dán élvonalbeli Midtjylland együttese felett, s küzdelmes összecsapásról Brestből is két ponttal tértek haza – ezzel jelenleg csoportjuk élén állnak –, addig a Rostov-Don mérlegében egy győzelem (Rostov-Don – Brest Bretagne: 26-24) és egy vereség (FC Midtjylland – Rostov-Don: 24-21) szerepel. Nem szabad azonban félvállról vennünk az orosz csapatot, akik nagy reményekkel indultak az idei szezonban is, s hazai pályán bizonyára mindent meg is tesznek a győzelem érdekében.

A BL-csoportkör harmadik fordulójára 2017. október 21-én (szombaton) magyar idő szerint 16 órakor kerül sor – kövessék élőben az eseményeket a Sport1-en!

Addig is az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) jóvoltából néhány angol nyelvű (english content) olvasnivalóval hangolódhatnak a hétvégére:

  • A WOMEN’S EHF Champions League csoportkör harmadik fordulójának beharangozója ITT érhető el 
  • A győri ikon, Görbicz Anita a BL versenysorozat 25 évének egyik legmeghatározóbb alakja – hihetetlen és kalandos életpályájáról előző cikkünkben magyarul (ITT), az EHF oldalán (ITT) angolul olvashatnak.

Hajrá ETO! Hajrá Győr!
 
A találkozóval kapcsolatos várakozásairól az indulás előtti utolsó tréning alkalmával Eduarda Amorim, Görbicz Anita és Ambros Martín is beszámolt: