A magyar bajnokság jelenlegi negyedik helyét birtokló Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia három győzelemmel, egy vereséggel és egy döntetlennel készül a százszázalékos mérleget felmutató Rába-partiak elleni összecsapásra. A két együttes legutóbb a 2016/2017-es szezonban találkoztak, miután a zöld-fehér egyesület történetének harmadik BL-trófeáját is megszerezte, a gólzáporos mérkőzésen (Győri Audi ETO KC – Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia: 36-27) ebből kifolyólag a hangulatra nem is lehetett panasz. Mindkét együttes játékoskeretében számottevő változások történtek a 2017/2018-as szezonra nézve, így a pénteki mérkőzés igazán izgalmas erőpróbának ígérkezik.
„Nem lesz könnyű dolgunk, hiszen elég sűrű a program mostanában, de természetesen a Dunaújváros ellen is százszázalékosan odatesszük magunkat.” – mondta Kiss Éva, a győriek hálóőre a közelgő bajnoki találkozó kapcsán.


Előmérkőzésként a leány serdülő I. osztályban szereplő utánpótlás csapatunk a Kispest együttese ellen lép pályára – szurkoljunk minél többen fiatal tehetségeinknek is!
Helyszín, időpont: Audi Aréna Győr, 16 óra
Győri Audi ETO KC – Kispest NKK-Malév
Leány serdülő I. osztály – nyugat 7. forduló
Az utánpótlás találkozóra a belépés díjtalan!
Aktuális utánpótlás programunkról bővebben honlapunk Utánpótlás fül – Program felületén tájékozódhatnak.


A K&H női kézilabda liga 6. fordulójának találkozójára 2017. október 27-én (pénteken) 18 órakor az Audi Aréna Győrben kerül sor. A mérkőzés alakulása az MKSZ weboldalán írásos tudósítás formájában követhető nyomon.

Jegyértékesítéssel kapcsolatban weboldalunk jegyinfó felületén tájékozódhatnak.

A pénteki mérkőzés a Marton Zsófia – Szabó Eszter játékvezető-páros vezényletével kerül megrendezésre.
Kapunyitás két órával a kezdősípszót megelőzően, 16.00-kor.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Hajrá ETO! Hajrá Győr!
 

A pénteki összecsapással kapcsolatos várakozásairól Kiss Évát kérdeztük: