A zöld-fehérek mozgalmas menetrendjében az EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulója következik, amikor is alkalmuk nyílik, hogy visszavágjanak a Rostovban elveszített két pontért – a győri lányok szoros csatában egygólos vereséget szenvedtek az odavágón. A pontok jelenlegi állása szerint hármas holtverseny alakult ki csoportunkban, a gólkülönbség azonban a BL-címvédő Rába-partiaknak kedvez. A csapat eltökélt, bizonyításra és újabb értékes BL-pontokra éhes, ebben a szellemben készülnek a hétfő esti találkozóra.
„Azt gondolom, hogy ez az egygólos vereség belefért Rostovban – természetesen mondom ezt úgy, hogy győzni szerettünk volna, de sajnos nem úgy alakult, ahogy elterveztük. Abban az összeállításban, ahogy ott kiálltunk, mindenki maximálisan megtette a tőle telhetőt, sajnos a végjáték nem a javunkra dőlt el.” – nyilatkozta Danyi Gábor, a zöld-fehérek másodedzője, aki azt is hangsúlyozta, hogy az a meccs már elmúlt és előre kell tekinteni. „Az nem is kérdés, hogy mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy hazai pályán győztesként távozzunk a találkozóról.”

A Rostov-Don elleni BL-csoportkör visszavágója 2017. november 6-án (hétfőn) 19 órai kezdettel az Audi Aréna Győrben veszi kezdetét.
Jegyek még korlátozott számban kaphatók! (jegyinfó)

A hétfő esti mérkőzés a lengyel Baranowski-Lemanowicz játékvezető-páros vezényletével kerül megrendezésre.
Kapunyitás két órával a kezdősípszót megelőzően, 17.00-kor.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk, szurkoljunk együtt a győri sikerért!
Hajrá ETO! Hajrá Győr!


Danyi Gáborral készült beharangozó interjút itt tekinthetik meg: