A bajnokság középmezőnyében szereplő Kisvárda együttese három győzelemmel, egy döntetlennel és két vereséggel vág neki a zöld-fehérek elleni találkozónak. A hazai csapat feszített tempójú menetrendjében két hét alatt négy mérkőzés szerepel, melyből háromszor a BL-ben kell teljesíteniük – a cél azonban minden esetben ugyanaz, a győzelem megszerzése.
„Tavaly a Kisvárda ellen léptem először pályára az NB I-ben, remélem a szerdai mérkőzésen is kapok játéklehetőséget a többi fiatallal együtt. Úgy gondolom, a védekezésünk egyre jobb, szerencsére kezd a csapat visszatérni a régi formájához, úgyhogy egy nagyon jó mérkőzésre számítok.” – nyilatkozta Pál Tamara a közelgő összecsapás kapcsán.

A találkozót követően szurkolói ankétot tart a Győri Audi ETO KC, melynek alkalmával dr. Bartha Csaba klubelnök, Ambros Martín vezetőedző és a csapatkapitány, Görbicz Anita fogadja a szurkolók és szimpatizánsok felől érkező kérdéseket. A programmal kapcsolatos további részleteket korábbi cikkünkben (ITT) találják.


Előmérkőzésként a női ifjúsági és a leány serdülő I. osztályban szereplő utánpótlás csapatunk a Swietelsky-Szombathelyi KKA együttesei ellen lépnek pályára – szurkoljunk minél többen fiatal tehetségeinknek is!
Helyszín: Audi Aréna Győr
14:00 Győri Audi ETO KC – Swietelsky-Szombathelyi KKA
Női ifjúsági I. osztály – nyugat 9. forduló

16:00 Győri Audi ETO KC – Swietelsky-Szombathelyi KKA
Leány serdülő I. osztály – nyugat 9. forduló
Az utánpótlás találkozóra a belépés díjtalan!
Aktuális utánpótlás programunkról bővebben honlapunk Utánpótlás fül – Program felületén tájékozódhatnak.


A K&H női kézilabda liga 8. fordulójának találkozójára 2017. november 15-én (szerdán) 18 órakor az Audi Aréna Győrben kerül sor. A mérkőzés alakulása az MKSZ weboldalán írásos tudósítás formájában követhető nyomon.

Jegyértékesítéssel kapcsolatban weboldalunk jegyinfó felületén tájékozódhatnak.

A pénteki mérkőzés az Ónodi Erika – Őri Erika játékvezető-páros vezényletével kerül megrendezésre.
Kapunyitás két órával a kezdősípszót megelőzően, 16.00-kor.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Hajrá ETO! Hajrá Győr!


Pál Tamarával készült beharangozó interjút itt tekinthetik meg: