1. félidő
A győriek a következő felállásban kezdték a találkozót: Görbicz, Oftedal, Amorim, Mörk, Bódi és Broch, a kapuban Kiss.
A vendégcsapat játékosa, Tissier szerezte a mérkőzés első találatát, majd a hazaiak is belelendültek a gólgyártásba. Görbicz büntetőből 900. BL-gólját szerezte, melyet hatalmas taps fogadott az Audi Aréna Győrben. A 10. percben már 5-3 volt az állás a zöld-fehérek javára – Kiss remek védéseket mutatott be, ziccert is hárított. Ambros Martín már az első játékrészben pályára küldte a fiatalokat, akik próbáltak minél jobban helytállni. Mindkét csapat sok technikai hibát vétett, mindössze húsz gól esett – 13-7-es állással vonulhattunk félidőre.
Félidei eredmény: 13-7

2. félidő
A találkozó 36. percében tízgólos előnynél (18-8) a hazai szurkolótábor rá is számolt az ellenfélre, könnyed játékkal húztak el a győri lányok. A fiatal tehetségek is nagyobb szerephez jutottak a találkozón – Pál Tamara meg is hálálta a bizalmat, gyönyörű leforgást követően csapata huszadik találatát szerezte a mérkőzés 43. percében. (20-11). A második játékrészben is jellemző volt a kapkodás mindkét csapat részéről, végül azonban a győri publikum örömére magabiztos hazai győzelem született.
Végeredmény: 26-17

Nézőszám: 5207 fő 


Ambros Martín: „Először is szeretnék gratulálni a csapatomnak, nem csak a mai mérkőzés miatt, hanem a szezonban eddig nyújtott teljesítményükhöz is. Voltak nehéz pillanataink, de a csapatszellem végig kitartott. Nem csak a nehéz ellenfelekkel kellett megküzdenünk, hanem saját magunkkal és a körülményekkel is, amelyek nagyon megnehezítették a helyzetünket, de ezek csak erősebbé tettek minket. Szeretnék gratulálni a Brestnek, remekül teljesítettek a BL-ben a nehéz ellenfelekkel szemben is, s meg volt a lehetőségük, hogy megszorongassák őket – remélem, hamarosan ismét találkozunk. Egy igazán remek találkozó volt, igazából tét nélkül, de ezt éreztük is és próbáltunk egy jót játszani. Két hét múlva kezdődik a világbajnokság, és az összes vb-résztvevő játékosunk 100%-osan odatette magát, ennek különösen örülök. A fiatal játékosok rengeteget edzenek, hogy lehetőséget kapjanak, viszont türelmesnek kell lennünk velük, hiszen még nem kész játékosok, de lépésről lépésre haladnak előre – úgy érzem, éltek is ma a lehetőségekkel.”

Kiss Éva: „Nagyon jó mérkőzésen vagyunk túl, felszabadultan tudtunk játszani és a fiatal játékosok is kaptak lehetőséget, ezért úgy gondolom, minden meg volt a csoportkör remek zárásához.”

Bezeau Laurent: „Szeretnék gratulálni a győri csapatnak és a szurkolóiknak is. Természetesen a csapatomnak is gratulálok, hiszen nem volt egyszerű ilyen körülmények között, ebben a fantasztikus arénában pályára lépnünk. Sokkal egyszerűbb lett volna a helyzetünk, ha több játékos állt volna rendelkezésünkre, azonban a sérülések minket is utolértek. Remekül kezdtük a mérkőzést, a védekezésünk is jól működött, viszont egy fantasztikus kapusteljesítménnyel találtuk szembe magunkat a Győr oldalán. Megtiszteltetésnek vettük, hogy ebben az arénában, ez ellen a csapat ellen játszhattunk, és reméljük, hogy hamarosan újra találkozunk.”

Louise Sand: „Jól kezdtük a találkozót, de be kellett ismernünk, hogy a Győr fizikailag jóval erősebb nálunk. Természetesen szerettük volna megnyerni a mérkőzést és jó érzéssel távozni a BL-ből, ma ennyit tudtunk hozzátenni egy remek ellenféllel szemben.”