1. félidő
A győriek a Görbicz, Hansen, Broch, Groot, Mörk, Bódi kezdősorral álltak fel támadni, a hazai kapuban Grimsbö.
A találkozó első gólja a győriek csapatkapitánya, Görbicz Anita jóvoltából született meg, majd gyors egymásutánban Hornyák, Bódi és Szöllősi-Zácsik is betalált. Zsigmondot a játékvezetők a hatodik perc feléhez közeledve kétperces kiállítással büntették, majd folytatódott az adok-kapok egészen a 12. percig, amikor is a hazai csapat hibáit kihasználva 4-7-es eredmény állt a kijelzőn a Budaörs javára – Ambros Martín élt is első időkérési lehetőségével. Broch után Tomori is két percre a kispadra kényszerült. Mörk büntetőből és átlövésből is eredményes volt, majd Bódi szélső találatának köszönhetően a 18. percben egyenlítettek a zöld-fehérek (8-8). Hornyák góljára Tomori válaszolt. A győri vezetőedző bő tíz perccel a félidei szünet előtt ismét az időkérés lehetőségéhez folyamodott, hogy ellássa csapatát jótanácsokkal – Mörk góljával vezetést szerzett az ETO (10-9). Ertl, Knedlikova és Szöllősi-Zácsik gólját követően ismét Mörk-bombát láthattunk, majd Kiss a 25. percben hétméterest hárított. A félidő utolsó öt percének eseményei között Hansen betörés- és Broch beállós-gólja szerepelt többek között, Kiss pedig parádézott a kapuban. A szünetre javuló játékkal és ötgólos előnnyel vonulhatott a győri együttes.
Félidei eredmény: 16-11

2. félidő
Mörk hetedik, Varga első találatát szerezte a második félidő kezdetén – majd ismét ők, ugyanebben a sorrendben folytatták a gólgyártást (20-12). Farkas szépítő találatára válaszul újabb Mörk-gól született, majd Szöllősi-Zácsik és ismét Mörk – immár tizedszer! Görbicz, Brettner, majd villámgyors lerohanásból Fodor neve mellé is jegyezhettünk találatot. Pásztort kiállították a játékvezetők védekezésben elkövetett szabálytalankodásért Tomorival szemben, majd Mörk újabb büntetőt érvényesített. Fodor őrületes tempóban ismét az ellenfél hatosánál találta magát, második góljának köszönhetően tizenegyre nőtt a különbség csapata javára (26-15). Broch üres kapura, Tomori kipattanóból növelte tovább a győri gólok számát (18-15). Szabadfi és Tomori-gól, újabb parádés Kiss védés-sorozat és Görbicz-büntető szerepelt az események között rákanyarodva a mérkőzés utolsó tíz percére. Afentaler kétperces kiállítását követően Gerháth kétszer is betalált, Görbicz könyörtelenül belőtte a csapata javára megítélt hétméterest (31-19). Groot büntetőből és átlövésből is betalált, Gerháth és Zsigmond jóvoltából tartotta a lépést a Budaörs. A találkozó utolsó két perce Hansen, Pál, Pásztor góljait tartogatták a lelkes szurkolótábor számára, ezzel kialakult a végeredmény. (36-23).
Végeredmény: 36-23

Hivatalos nézőszám: 2370 fő


Mihály Attila: „Gratulálok a hazai csapatnak a győzelemhez. Egyértelmű volt számunkra, hogy ők a találkozó esélyesei, éppen ezért felvállaltuk a bátor játékot egy darabig jól is működött, azonban később jöttek a hibák. Úgy gondolom, ez olyan mérkőzés volt, ahol minden játékosom megérdemelte, hogy kapjon játéklehetőséget, hiszen egyrészt amúgy is az a felfogásunk, hogy minden meccs ünnep, főleg a BL-győztessel szemben. Voltak pozitívumok a játékunkban, ezeken dolgozunk tovább.”

Gerháth Fanni: „Nagyon jó érzés volt visszajönni az arénába, mintha hazajöttem volna félig-meddig. Ez volt az első mérkőzés a sérülésem óta, így különösen nagy öröm, hogy az ETO ellen léphettem pályára. Gratulálok a hazaiaknak és sok sikert kívánok a BL-ben nekik.”

Ambros Martín: „Én is gratulálok a Budaörsnek – teljesen tiszta volt, hogy nem véletlen mai ellenfelünk Siófok elleni győzelme, remekül játszottak. Az is teljesen nyilvánvaló volt, hogy ha nem koncentrálunk, akkor nagyon sok problémát tudnak nekünk okozni. Más volt a szándékunk, mint ahogy a mérkőzés első percei alakultak, de ekkor átváltottunk a B tervre. Hátrányból kellett felállnunk, és mást kellett előhúznunk, mint amire készültünk, de szerencsére a második félidőben jobb játékot mutattunk.”

Fodor Csenge: „Elég komoly sorozatterhelésen vagyunk túl és meg is van fogyatkozva a csapatunk, így nem voltunk könnyű helyzetben. Kezdetben nem voltak pontos befejezéseink és a védekezés sem állt össze, de szerencsére a második félidőben már a saját játékunkat játszhattuk.”