1. félidő
A vendég győriek a Görbicz, Tomori, Groot, Mörk, Bódi és Broch felállásban kezdték a találkozót, a kapujukban Grimsbö.
Tomori góljával indult a találkozó, majd Broch beállóból kettőre növelte csapatuk előnyét (0-2). Gullden kihagyta a javukra megítélt büntetőt – Neagu viszont nem hibázott. Tomori újabb góljával a mérkőzés 6. percében 1-3-ra módosult az állás. Neagu zsinórban kétszer is betalált – átlövésből és büntetőből is, így a tizedik percben döntetlenről (3-3) folytatódhatott a párharc. Görbicz hétméterest rontott, amit Hagman szélről hamar meg is bosszult, a következő büntetőt azonban Mörk már könyörtelenül bevágta. Mehmedovic góljával a román együttes szerzett ismét előnyt, Bódi egyenlített. Neagu átlövésből, Mörk betörésből volt eredményes, Grimsbö pedig remekül elkapta a fonalat a kapuban. Mörk talpról bombázott a bal alsóba, majd Manea, Hansen és Kurtovic is feliratkozott a gólszerzők közé (8-8). Groot hatalmasat bombázott a hazaiak hálójába bő tíz perccel a félidei szünet előtt. Kurtovic és Manea jóvoltából a Bukarest átvette a vezetést (10-9) – Ambros Martín élt is első időkérési lehetőségével. Tomori bombáját Grimsbö remek védése követte. Mörk folytatta a gólgyártást, Groot pedig kétperces kiállítást kapott védekezésben elkövetett szabálytalanságért. Kiss hárította Neagu büntetőjét, átlövése ellenszerét azonban már nem találta. Három perccel a félidő vége előtt ismét egál szerepelt az eredményjelzőn (11-11), ám végül a győriek hibáit kihasználva a meccsen először tett szert kétgólos előnyre a hazai együttes (13-11).
Félidei eredmény: 13-11
 

2. félidő
Kurtovic szerezte a második félidő első gólját, ami egyben a maga negyedik találata is volt – háromra növelte előnyét a Bukarest (14-11). A győri gólcsendet Tomori törte meg a játékvezetők passzív jelzésénél, majd Neagu, Kurtovic és ismét Tomori következett (16-13). Mehmedovic kétperces kiállítást kapott Mörkkel szembeni szabálytalanságáért, azonban az emberhátrányt is a hazai együttes tudta gólra váltani, Kurtovic hatgólos. Tomori hetest harcolt ki, Mörk nem hibázott (17-14) – a Bukarest vezetőedzője időt kért. Mehmedovic, Mörk és Hagman góljai a második játékrész felére 19-15-re módosították az eredményt. Niombla találatával az eddigi legnagyobb, ötgólos különbség alakult ki – Ambros Martín időt kért. Groot, Niombla majd ismét Groot talált be, Kurtovic folytatta a sort (22-17). Groot gyönyörű testcselt mutatott be és negyedik gólját is megszerezte, majd Tomori kiszorított helyzetből lőtt Ungureanu kapujába. Neagu találatára Mörk válaszolt, faragva csapata hátrányán (23-20). Kurtovic és Gullden, majd Mörk, Mehmedovic, Tomori és Frafjord volt eredményes (27-22). Gullden értékesítette büntetőjét, így hatgólos hátránnyal fordultak Ambros Martínék a találkozó utolsó percére, s több gól híján ki is alakult a végeredmény.
Végeredmény: 28-22



A zöld-fehérek hazai pályán 2018. február 5-én a Nykobing együttese ellen javíthatnak a BL-ben – a találkozóra még kaphatók jegyek!
Információ ITT