A bajnoki pontverseny újabb megmérettetése Siófokon vár a zöld-fehérekre – az élmezőnyben szereplő két csapat hétközepi visszavágója nagy izgalmakat ígér!

„Aki nem veszi őket komolyan, az komolyan meglepődhet, szerencsére nálunk nem ez jellemzi a játékosok hozzáállását. Ők is küzdenek a sérülésekkel, de úgy gondolom, aki a pályán van, annak kell mindig a legjobbat nyújtania.” – nyilatkozta Danyi Gábor másodedző a szerdai mérkőzés kapcsán. A győriek szélső játékosai, Jana Knedlikova és Puhalák Szidónia jó hangulatú nehéz mérkőzésre számítanak, ahol „keményen meg kell dolgozni a győzelemért.”

A Siófok KTC KFT – Győri Audi ETO KC magyar bajnoki találkozóra 2018. január 31-én (szerdán) 18 órai kezdettel a siófoki Beszédes József Általános Iskola Sportcsarnokában, a Hargaitai Gábor – Markó Gábor játékvezető-páros vezényletével kerül sor.

A mérkőzés ideje alatt az események alakulásáról az MKSZ honlapján írásos tudósítást találnak, valamint a találkozó élőben nyomon követhető online – részletekkel a szerdai nap folyamán jelentkezünk!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!
 

A mérkőzés beharangozó videóját itt találják: