Nora Mörk hétfői Nykobing elleni BL mérkőzésen elszenvedett súlyos térdsérülését követően a Győri Audi ETO KC vezetése nagy erőkkel azon dolgozott, hogy mihamarabb találjon balkezes lövőt, aki az idény végéig segíti a zöld-fehér együttes munkáját.
Az ÉRD vezetőségével folytatott hatékony egyeztetéseknek köszönhetően játékosuk, Mireya Gonzalez szerdán már részt is vett a győriek edzésén. 

Izgatottan lépte át az Audi Aréna Győr küszöbét a spanyol jobbátlövő, Mireya Gonzalez Alvarez, aki február 7-én első edzésére érkezett a Rába-parti együtteshez – új mezében, még kissé lámpalázasan első győri tréningje előtt készítettünk vele interjút.

„Nagyon gyorsan történt minden – hogy őszinte legyek, még mindig nem hiszem el, hogy itt vagyok Győrben. Boldog vagyok, hogy megkaptam ezt a lehetőséget. Nagyon izgulok, de mióta megérkeztem, mindenki nagyon kedves és segítőkész velem, így biztos vagyok benne, hogy élvezni fogom az itt töltött időt.” – számolt be első benyomásairól Mireya. Mint említi, tisztában van vele, hogy egy sajnálatos sérülés miatt kapott bizonyítási lehetőséget, azonban biztosított minket arról, hogy partner lesz a kemény munkában. „Keményen fogok dolgozni és biztosan sokat fogok fejlődni ezek között a játékosok között, szeretném a legjobbat nyújtani, hogy segíthessem a csapatot.” Erősségének azt tartja, hogy szorgalmasan, teljes erőbedobással dolgozik, s fontos számára a csapategység. A spanyol átlövőnek volt már alkalma pályára lépni a győri szurkolótábor előtt az Audi Aréna Győrben, ezek az emlékek élénken élnek benne. „Mindig nagy élmény volt itt játszani, rengetegen jöttek szurkolni a csapatnak. Remélem, hogy mostantól nekem is fognak szorítani.”


S hogy Mireya mit üzent a győri szurkolótábornak? Az alábbi videóból kiderül: