Egy héten belül második BL mérkőzésére készül a Győri Audi ETO KC együttese – a címvédők ezúttal Szlovénia felé veszik az irányt. A középdöntő harmadik fordulójában 2018. február 10-én (szombaton) 19 órakor Ljubljanában lépnek pályára Görbiczék – kövessék élőben az eseményeket a Sport1-en!

Egy hét leforgása alatt másodszor is a BL-ben kell bizonyítaniuk a győri lányoknak, a középdöntő újabb állomásán az RK Krim Mercator együttese fogadja a mieinket. A szlovén gárda jelenleg a csoport ötödik helyén áll, dán csapatokkal körülvéve – a Midtjylland két ponttal a hatodik, míg a Nykobing a több szerzett találatának köszönhetően a negyedik.

A szlovéniai út előtt a zöld-fehérek edzésén jártunk, s a közelgő összecsapásról Bódi Bernadettet és Stine Oftedalt faggattuk.
„Nagy önbizalmat adott nekünk a hétfői győzelem, majdnem 10 góllal tudtunk nyerni.” – mondta Stine Oftedal, aki arra is kitért, hogy Nora sérülése nagy hiányt jelent, de a csapat remek játékosokból áll, ezért nem kell megijedniük. A szlovén együttesről Bódi Bernadett a következőképp vélekedett: „Nagyon kellemetlen stílust képviselnek, nehéz lesz ellenük játszani, de győzni megyünk oda.”

Az RK Krim Mercator – Győri Audi ETO KC mérkőzés 2018. február 10-én (szombaton), a francia Karim Gasmi – Raouf Gasmi játékvezető-páros vezénylete mellett veszi kezdetét.

A találkozót 19 órától a Sport1 élőben közvetíti.

Hajrá ETO, hajrá Győr!

Az RK Krim Mercator-Győri Audi ETO KC BL középdöntős mérkőzés beharangozóját itt tekinthetik meg: