A Vasas SC elleni bajnoki találkozóval zárja a hetet a Győri Audi ETO KC együttese, a K&H női kézilabda liga 14. fordulójában.
A mérkőzés 2018. február 16-án (pénteken) 18 órakor veszi kezdetét. 

A magyar bajnokság újonc csapata elleni mérkőzést követően rövid, de annál inkább megérdemelt szünet vár a zöld-fehérekre – a pénteki összecsapást követően a győriek legközelebb február 26-án a CSM Bucuresti csapatát fogadják a BL-ben hazai pályájukon, az Audi Aréna Győrben.

A debreceni tízgólos győzelmet követően a Vasas együtteséhez utaznak Tomoriék – a közelgő mérkőzéssel kapcsolatban a győriek másodedzőjét, Danyi Gábort kérdeztük:
„Igyekszünk ezt a nagyon rövid időt a lehető legjobban felhasználni – a győriek 48 órán belül másodszor lépnek bajnoki találkozón pályára –, főleg, hogy mindkét mérkőzést idegenben játsszuk. A pihenés és a regeneráció fog most főszerepet játszani, de természetesen tisztességgel felkészülünk a Vasas ellen, komolyan vesszük a pénteki találkozót, csak úgy, mint a szezon minden mérkőzését.” – nyilatkozta Danyi Gábor.

Vasas SC – Győri Audi ETO KC bajnoki mérkőzésre 2018. február 16-án (pénteken) 18 órai kezdettel Budapesten, az Elektromos Csarnokban a Szakállas Alex – Varasdi Levente Zoltán játékvezető-páros vezényletével kerül sor.

A találkozó ideje alatt az események alakulásáról az MKSZ honlapján írásos tudósítás formájában tájékozódhatnak.
Hajrá ETO! Hajrá Győr!


A zöld-fehérek másodedzőjével, Danyi Gáborral készült beharangozó videót itt találják: