A 2017/2018. évi Török Bódog Női Magyar Kupa Négyes Döntő mérkőzései 2018. március 31. és 2018. április 1. között a Papp László Budapest Sportarénában kerülnek megrendezésre. A hivatalos jegyértékesítés hamarosan kezdetét veszi, addig is szurkolóinkon a sor, hogy elővásárlási jogukat érvényesítve hozzájussanak kedvezményes bérleteikhez. 

A Győri Audi ETO KC együttese igazi rangadóval indít a húsvéti hétvégén, ugyanis a Magyar Kupa elődöntőjében az FTC-Rail Cargo Hungaria együttesét kapta ellenfeléül.

A Török Bódog Női Magyar Kupa Négyes Döntő kétnapos programja az alábbiak szerint alakul:

2018. március 31. (szombat): 
13:00 FTC-Rail Cargo Hungaria – Győri Audi ETO KC
15:15 Siófok KC – Érd

2018. április 1. (vasárnap):
14:00 Bronzmérkőzés
16:30 Döntő


Kedvezményes bérletvásárlási lehetőség
Az MKSZ tájékoztatása alapján minden klub igényt nyújthat be előzetesen kedvezményes áru kétnapos bérletek elővásárlására 500,- Ft/db áron. A megváltott belépők mindkét versenynap mindkét mérkőzésére érvényesek, és a Győri Audi ETO KC szurkolói szektorába szólnak. A pontos szektorokat a négy csapattól beérkezett jegyigények függvényében később jelöli ki a szervező.

A kedvezményes bérletekért bárki (nem csak szurkolói egyesületi tag) jelentkezhet a Győri ETO Kézilabda Szurkolók Egyesületénél az alábbi elérhetőségen:

gyorietoksze@gmail.com

Megkérünk mindenkit, aki szeretne együtt, közösen szurkolni a Győri Audi ETO KC csapatának, hogy legkésőbb 2018. február 27. (kedd) 12:00-ig jelezze szándékát emailben.


Az elektronikus jegyigénylés menete a következő:
1. Emailben regisztrálni a gyorietoksze@gmail.com email címen megadva a jegyigénylő pontos nevét, telefonszámát és az igényelt jegy mennyiségét.
2. Az igényelt jegymennyiség x 500,- Forint összeget elutalni a Győri ETO Kézilabda Szurkolói Egyesület OTP Banknál vezetett 11737007-20741761 számú számlájára, feltüntetve a regisztráló nevét, valamint a közlemény rovatban az „MK jegyek” megjegyzést.
3. A megvásárolt jegyek március 9-ét követően a Győri Audi ETO KC hazai mérkőzésein, illetve a Magyar Kupa döntő első napján személyesen lesznek átvehetőek Budapesten.

Természetesen személyesen is lehet belépőt igényelni, illetve annak árát kifizetni. Ezt a 2018. február 26-án megrendezésre kerülő Győri Audi ETO KC – CSM Bucuresti Bajnokok Ligája mérkőzés előtt kapunyitástól (17:00) 18:30-ig lehet megtenni az Audi Aréna Győri recepciós pultjánál.

A sporteseményre előreláthatólag március 1-től kezdve kétnapos bérletek is kaphatók más szektorokba 1.500,- és 2.500,- Ft-os áron, melyet az érdeklődők az esemény online jegyértékesítési felületén válthatnak meg az általuk kiválasztott helyekre. Az online jegyértékesítés előreláthatólag 2018. március 1-jén (csütörtökön) az MKSZ weboldalán veszi kezdetét. Ebben az esetben nem biztos, hogy a szektorban csak győri szurkolók lesznek.


Szurkoljunk minél többen a helyszínen a győri lányok sikeres szerepléséért, és a Kupa visszaszerzéséért!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!