A Győri Audi ETO KC együttese újult erővel – sérüléséből felépülő Anja Althaussal soraiban – készül a CSM Bucuresti elleni hét eleji visszavágóra. A középdöntő negyedik fordulójában 2018. február 26-án (hétfőn) 19 órakor teltház előtt lépnek pályára a győri lányok az Audi Aréna Győrben – kövessék élőben az eseményeket a Sport1-en!

Február végén megkezdődnek a BL középdöntő visszavágó mérkőzései, a negyedik forduló záró találkozója pedig nem kisebb rangadót tartogat hétfő estére, mint a címvédő és a tavaly előtti BL-győztes újbóli összecsapását. A középdöntő első fordulójában a sérülésekkel sújtott zöld-fehérek ellen hatgólos győzelmet ünnepelhetett a román együttes hazai szurkolótábora előtt, azonban a győriek elszántan készülnek a visszavágóra – céljuk természetesen nem más, mint a győzelem.

„Próbálok minél kevesebbet gondolni az előző meccsre, most az a legfontosabb, hogy az előttünk álló feladatra koncentráljunk. Szeretném, ha a legjobb játékunkat vennénk elő hétfőn, és meglátjuk, mi sül ki belőle” – mondta a közelgő mérkőzés kapcsán a győri hálóőr, Kari Aalvik Grimsbö. 
Jutott egy kis pihenő is a győri lányok sűrű menetrendjébe, Yvette Broch pozitívan nyilatkozott ennek hozadékáról: „Volt egy kis szünet a naptárban, ez nagyon jót tett mindenkinek, energiával feltöltődve jöttünk vissza és most már százszázalékosan a Bukarest elleni meccsre koncentrálunk.”
Ambros Martín vezetőedző örömmel számolt be arról, hogy Stine Oftedal mellett, aki a bukaresti összecsapáson sérülés miatt nem tudott pályára lépni, Anja Althaus is szerephez juthat a visszavágón, ismét bevetésre kész. Az interjúk sorát Bódi Bernadett zárta, aki elmondta: „Átalukultunk, de egyre jobban szokjuk ezt az új helyzetet – nagyon várom a hétfői mérkőzést."

A BL középdöntő negyedik fordulójának találkozójára 2018. február 26-án (hétfőn) 19 órakor, a szlovák Mandak – Rudinsky játékvezető páros vezényletével kerül sor.
Kapunyitás: 17:00

A győri lányok teltház előtt fogadják a CSM Bucuresti együttesét – a fergeteges hangulat és az izgalom garantált!

A mérkőzést a Sport1 élőben közvetíti.

Hajrá ETO! Hajrá Győr!

A Győri Audi ETO KC – CSM Bucuresti középdöntős találkozó beharangozóját itt tekinthetik meg: