A Bukarest ellen hazai pályán aratott fergeteges diadalt követően a dán bajnok Nykøbing együtteséhez utazik a zöld-fehér együttes, a BL középdöntő ötödik fordulójában. A győri lányok 2018. március 3-án (szombaton) 13.30-kor lépnek pályára Dániában – élő közvetítés a Sport1-en!

A Győri Audi ETO KC együttese csoportelsőként várja az EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének utolsó két fordulóját – március első hétvégéjén Dánia felé vették az irányt Görbiczék, a Nykøbing otthonába utaztak. A csoport negyedik helyén álló dán csapat legutóbb a Rostov-Don együttese ellen idegenben tízgólos vereséget szenvedett, azonban hazai pályáján különösen veszélyes, meglepetésre a komoly erőket képviselő CSM Bucurestit a csoportkörben hárommal verte otthon.

A felek február elején összemérték már erejüket az Audi Aréna Győr falai között, a találkozó a magabiztos kilencgólos győzelemmel zárult a hazaiak javára. A győriek elszántan, az egyre jobb formát mutató Anja Althaus-zal soraikban keményen készülnek a visszavágóra, ahol természetesen a győzelem a cél.

Az utazás előtti utolsó edzések egyikén Anne Mette Hansent, és a zöld-fehérek másodedzőjét, Danyi Gábort kérdeztük, akik kétséget sem hagytak afelől, hogy a két pontért mennek Dániába.
„Egyértelműen a védekezésünk kell, hogy erős legyen Dániában és nagyon figyelnünk kell a játékra, mert a Nykobing otthon nagyon veszélyes, nincs veszítenivalójuk.” – mondta a győri átlövő.

Anne Mette Hansennel és Danyi Gáborral készült beharangozó interjú itt tekinthető meg:

Az NFH-Nykøbing Falster Håndboldklub – Győri Audi ETO KC mérkőzés 2018. március 3-án (szombaton) 13.30-kor a spanyol Javier Alvarez Mata – Yon Bustamante Lopez játékvezető-páros vezényletével kerül sor.

A találkozó eseményeit a Sport1-en élőben nyomon követhetik!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!