A zöld-fehérek a BL középdöntős menetelés utolsó állomását követően egy héten belül kétszer lépnek magyar bajnoki mérkőzésen pályára. 2018. március 14-én (szerdán) 19 órakor az Érd együttesét fogadják Görbiczék az Audi Aréna Győrben – a találkozóra még kaphatók jegyek! Ne maradjanak le, ugyanis legközelebb csak áprilisban szurkolhatnak hazai pályán kedvenceiknek!

A BL középdöntő utolsó fordulójában teltház előtt lép pályára a Győri Audi ETO KC együttese a szlovén Ljubljana csapata ellen, nem árt azonban előre tervezni és beszerezni március utolsó hazai bajnokijára szóló jegyeiket!
A nemzetközi kupamérkőzést követően ugyanis 2018. március 14-én (szerdán) az Érd látogat el a mieinkhez magyar bajnoki vendégszereplésre, melyet aztán hosszabb, hazai összecsapás nélküli szünet követ.
Nem késő még, hogy beszerezzék belépőjüket a Török Bódog női Magyar Kupa négyes döntő résztvevője elleni, igazán izgalmasnak ígérkező bajnoki fordulóra – töltsük meg az arénát és buzdítsuk győzelemre a győri lányokat!

Jegyvásárlásra személyesen a belvárosi Látogatóközpontban nyitvatartási időben, online pedig a www.jegymester.hu felületen van lehetőség.

Hajrá ETO! Hajrá Győr!