Az már a hétvégén biztossá vált, hogy a Győri Audi ETO KC csapata első helyen végez középdöntős csoportjában az EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligájában, és a csapat ellenfele – a montenegrói Buducnost Podgorica – is biztos volt a középdöntők zárultával. Most nyilvánosságra hozta az EHF az összes negyeddöntő mérkőzés időpontját is!

A BL-középdöntőből csoportelsőként továbbjutó Győri Audi ETO KC a montenegrói Buducnost Podgorica együttesével küzd meg a negyeddöntőben a TIPPMIX EHF FINAL4-ba jutásért, az alábbi menetrend szerint:

2018. 04.07. (szombat) 19:00
Buducnost Podgorica – Győri Audi ETO KC

2018. 04. 14. (szombat) 19:00 – Audi Aréna Győr
Győri Audi ETO KC – Buducnost Podgorica

Az EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntő hazai mérkőzésére a jegyértékesítés ütemezve zajlik – elsőként, 2018. március 19. (hétfőtől) – 2018. március 31. (szombatig)  a 2017/2018-as szezonra érvényes Győri Audi ETO KC bérlettel rendelkező szurkolóink számára nyílik meg a lehetőség, hogy személyesen a belvárosi Látogatóközpontban, kizárólag a bérletes helyükre szóló jegyüket megvásárolhassák.
(A BL-negyeddöntő hazai mérkőzésére az ARANY bérletek érvényesek, a többi bérlettípus (kék, zöld) tulajdonosai a fent említett időtartam alatt elővásárlási jogukkal élhetnek.)

Ezt követően, 2018. április 3-tól (kedd)minden érdeklődő számára személyesen és online is lehetővé válik a jegyvásárlás.


Belépőiketszemélyesen a győri Látogatóközpontban, online pedig a www.jegymester.hu oldalon vásárolhatják meg.
A jegyek a középdöntő jegyáraihoz képest változatlan, 8.000 Ft, 6.000 Ft és 5.000 Ft-os áron kaphatók.