A válogatott szünet előtt egy héten belül már másodszor kell bajnoki fordulón bizonyítaniuk a zöld-fehéreknek, ezúttal idegenben, a Dunaújváros együttese ellen. A K&H női kézilabda liga 19. fordulójának mérkőzése 2018. március 17-én (szombaton) 15 órakor veszi kezdetét – élő televíziós közvetítés az M4Sport-on!

Alig pihenhettük ki a BL-középdöntős menetelés izgalmait és legfőképp fáradalmait, a szerdai Érd ellen vívott hazai bajnoki mérkőzés után már a dunaújvárosi összecsapás van soron a feszített tempójú menetrendben. A tabella negyedik helyén szereplő DKKA együttese igazi sikerszériát tudhat maga mögött a közelmúltból – legutóbbi négy mérkőzésükön az MTK, a Vasas, a Békéscsaba és a Budaörs ellen arattak nagyarányú győzelmet.

A válogatott hét előtti utolsó mérkőzésükről a zöld-fehérek másodedzőjét, Danyi Gábort kérdeztük:
„A Dunaújváros egy nagyon komoly csapat, ráadásul idegenben játszunk ellenük. Két évvel ezelőtt igazán szoros csatát vívtunk velük, az ilyen mérkőzéseknek mindig rangja van, úgyhogy ennek megfelelően készülünk és természetesen nyerni szeretnénk.” – tudtuk meg a győriek másodedzőjétől.
 


A K&H női kézilabda liga 19. fordulójára 2018. március 17-én (szombaton) 15 órai kezdettel Dunaújvárosban kerül sor.

A találkozót a Bíró Ádám – Kiss Olivér játékvezető-páros dirigálja.

A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti – kövessék az eseményeket!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!