A K&H női kézilabda liga 19. fordulójában a bajnokság negyedik helyén álló Dunaújváros otthonába látogatott el a zöld-fehér együttes. Az első játékrészben szoros adok-kapok zajlott, hol az egyik, hol a másik csapat lépett el egy-két góllal. A második félidő is hasonló játékot hozott, a nagy csatából végül a győriek távoztak győztesen.
Végeredmény: 26-28

1. félidő
A zöld-fehérek a Görbicz, Tomori, Broch, Oftedal, Groot és Bódi kezdősorral álltak fel a Dunaújváros ellen, a kapuban Kiss.
Néhány sikertelen kísérletet követően a harmadik perc elején Micijevic szerezte a találkozó első gólját, Tomori gyorsan egyenlített (1-1). Dombi beállóból, Groot betörésből, Görbicz pedig szélről folytatta a gólgyártást – egygólos vezetéshez jutott a zöld-fehér együttes a hatodik percben (2-3). Dombi és Görbicz is második találatát jegyezhette, Broch lerohanásgóljával kettőre növelte csapata előnyét – a mérkőzés első kétperces kiállítását is begyűjtötte a győri beálló a 11. percben. Klujber szélről, Tomasevic saját kapujából talált be a győriek hálójába – döntetlen az állás a 12. percben (5-5). Monori jóvoltából ismét a hazaiak vezettek, majd Klujber Puhalákkal szembeni szabálytalanságáért két percre a kispadra kényszerült. Groot büntetőt értékesített, Oftedal üres kapura lőhetett, Althaus góljával kétgólos (6-8) előnyre tett szert a győri csapat az első félidő feléhez érve. Kovács büntetőből, Grosch szélről, Groot átlövésből volt eredményes, majd Knedlikova is bemutatkozott – bő tíz perccel a félidei szünet előtt 8-10 szerepelt az eredményjelzőn. Amorim labdaszerzéséből Groot robogott végig a pályán és megszerezte negyedik találatát. Micijevic után Puhalák is betalált, Kovács hétméterest értékesített (10-12) – Ambros Martín időt kért. Az első játékrész utolsó perceiben Molnár lerohanásgólja, Broch és Groot találatai alakították ki a félidei 11-14-es állást.
Félidei eredmény: 11-14

2. félidő
Micijevic góljával indult a második játékrész, majd Klujber lerohanásból egyre faragta a hátrányt (13-14). Oftedal betörésből talált be, Amorim fantasztikus passzából Broch volt eredményes (13-16). Gyors egymásutánban Micijevic, – Cifra közben kétperces kiállítást kapott védekezésben – Bódi, majd ismét Micijevic növelte csapata góljainak számát (15-17). Groot újabb büntetőt értékesített, Klujber a maga harmadik találatát szerezte. Emberhátrányba kerültek a vendégek Groot kétperces kiállításával, Szekerczés büntetőből talált be. A találkozó 41. percében Klujber egyenlített, a győriek támadásban vétett hibáit a hazaiak könyörtelenül kihasználták, Molnár góljának köszönhetően át is vette a vezetést a Dunaújváros (19-18) – a zöld-fehérek vezetőedzője időt kért. Groot hetedik gólját szerezte, Micijevic duplázott, majd Groot büntetőből újabb találatot szerzett (21-20) – időt kért a hazai együttes vezetőedzője. 13 perccel a mérkőzés vége előtt Oftedal egyenlített, majd Szekerczés és Knedlikova következett (22-22). Amorim kétperces kiállítást kapott védekezésben, Monori segítséggel tudta csak elhagyni a pályát. Oftedal és Klujber, Görbicz és megint Klujber következett, Knedlikova góljával továbbra is a zöld-fehéreknél az előny. Dombi beállóból, Klujber labdaszerzést követően talált be, Groot büntetőből egyenlített hat perccel a mérkőzés vége előtt (26-26). Knedlikova és Broch góljainak köszönhetően kettővel (26-28) vezettek a vendég győriek, Groot büntetőt rontott. Dunaújvárosi időkérést követően Amorimot kiállították a játékvezetők, Oftedal labdaszerzéséből Groot nem tudott gólt szerezni, Kiss viszont parádésan hárította Szekerczés büntetőjét. Ambros Martín időkérése után több találat már nem született, kétgólos győri győzelem született.
Végeredmény: 26-28
 

Ambros Martín: „Először is szeretnék gratulálni az ellenfelünknek, ma fantasztikusan játszottak. Nem csak azért mondom, mert nagyon sok problémát okoztak nekünk, hanem taktikailag is nagyon jól variálta a kollégám a repertoárjukat, jelentősen megnehezítették a mai összecsapást számunkra. Nagyon fontos volt a mai mérkőzésen a győzelem, azt gondolom, megmutattuk, hogy mennyire szerettük volna. Nagyon nagyot küzdöttünk és bátran viselkedtünk, és a legfontosabb pillanatokban Kiss Éva ott volt.”

Kiss Éva: „Ambros szinte mindent elmondott előttem, örülök, hogy egy nagyon küzdős mérkőzésen sikerült nyernünk.”

György László: „Gratulálok a Győrnek először is. Készültünk a mérkőzésre, és bár tudtuk, hogy nem mi vagyunk az esélyesek, ennek ellenére egy végletekig kiélezett mérkőzést sikerült játszanunk. Próbáltunk minden energiánkat mozgósítani, és úgy gondolom felemelt fejjel jöhettünk le a pályáról. A győzelemért többet kell tenni, a Győr többet tett és természetesen nem hiába az egyik legjobb csapat. Könnyebbséget okozott számunkra, hogy tét nélkül léphettünk pályára, egészen az utolsó pillanatokig kiélezett volt a találkozó. További sok sikert kívánok a Győrnek!”

Klujber Katrin: „Nagyon szépen játszottunk, igazi csapatként megmutattuk, hogy mire vagyunk képesek. Próbáltuk végrehajtani, amit az edzőnk kért, a végén voltak hibák, amiket ha nem vétünk, lehet, máshogy alakul az eredmény.”