A zöld-fehérek a BL-negyeddöntő első fordulójában a montenegrói Buducnost Podgorica otthonában hatgólos győzelmet arattak, így egy lépéssel közelebb kerültek ahhoz, hogy résztvevői lehessenek a versenysorozat csúcseseményének, a WOMEN’S EHF FINAL4-nak. Igazi csapatmunka eredménye a hétvégi siker, azonban a győri lányok egyéniben is remekeltek – Kiss Éva és Eduarda Amorim a forduló legjobbjai közé kerültek! Gratulálunk!

Eduarda Amorim a Buducnost Podgorica ellen BL-negyeddöntős találkozó előtt legutóbb 2017 novemberében lépett pályára a nemzetközi versenysorozatban, de a hosszabb kihagyás úgy tűnik nem hagyott nyomot emlékein, a védekezés egyik kulcsembereként és a maga nyolc góljának köszönhetően a forduló sztárjai közé (videó ITT) választotta az EHF TV stábja. 

Kiss Éva hétről hétre ámulatba ejti a kézilabdás társadalom apraját és nagyját, a győri hálóőr ugyanis remek formában briliáns védések sorozatával örvendezteti meg szurkolóit és jár túl az ellenfelek eszén. Az EHF TV összeállításában (ITT) ez alkalommal egy szélső-hárítást csodálhatunk meg tőle. 

Gratulálunk csajok, csak így tovább!