A Győri Audi ETO KC együttese hatgólos előnnyel vág neki a BL-negyeddöntő visszavágó mérkőzésének szombaton, a montenegrói Buducnost Podgorica csapata ellen. A zöld-fehérek elszántan készülnek a 2018. április 14-én (szombaton) 19 órakor hazai pályán megrendezésre kerülő találkozóra, melynek tétje nem kevesebb, mint a részvétel kiharcolása a nemzetközi versenysorozat csúcseseményén, a májusi WOMEN’S EHF FINAL4-on! Élő közvetítés a Sport1-en!

A soraiban jórészt fiatal tehetségeket felsorakoztató Buducnost Podgorica már a legjobb nyolc közé jutással is nagy sikert könyvelhet el, azonban a győri lányok már a BL-negyeddöntő első fordulójában megálljt parancsoltak nekik, s nem tervezik másként hazai pályán sem, sőt!

A zöld-fehér együttes dacolva az útjukba gördülő nehézségekkel magabiztos lépést tett a WOMEN’S EHF FINAL4-ba jutás felé azzal, hogy a kézilabdás körökben hírhedt Moraca csarnokban hatgólos győzelmet ünnepelhetett. Egy hétre rá hazai pályán kell bizonyítania a címvédő győrieknek, hogy ott lehessenek a legjobb négy csapat közöt a május 12-13-ai hétvégén a Papp László Budapest Sportarénában.

A visszavágó összecsapást megelőző edzésen Anja Althaus, Puhalák Szidónia és Danyi Gábor nyilatkozott stábunknak:

A Győri Audi ETO KC – Buducnost Podgorica BL-negyeddöntős mérkőzésre 2018. április 14-én (szombaton) 19 órakor, a dán Christiansen-Hansen játékvezető-páros vezényletével az Audi Aréna Győrben kerül sor – kövessék élőben az eseményeket a Sport1-en!
Kapunyitás: 17:00

Szurkoljunk a győri lányoknak, nincs megállás a WOMEN’S EHF FINAL4-ig!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!