Az EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligája versenysorozat negyeddöntős párharcait követően kirajzolódott a WOMEN’S EHF FINAL4 2018 négyfős mezőnye – a címvédő Győri Audi ETO KC mellett a macedón RK Vardar és a román CSM Bucuresti személyében jól ismert nevek, míg újoncként az orosz Rostov-Don is ott lesz a május 12-13-ai hétvégén a Papp László Budapest Sportarénában. A négyes döntő hivatalos előeseményén sor került az elődöntők párosításainak kisorsolására, csapatunk elsőként a Bukarest együttesével mérkőzik meg.

Lehullt tehát a lepel a 2017/2018-as szezon legjobb négy női csapatának kilétéről az európai kupaporondon, s alig eszmélhettünk fel az ünneplésből, máris újabb fontos esemény került a figyelem középpontjába,
Április 17-én (kedden) a WOMEN’S EHF FINAL4 2018-ba bejutott csapatok egy-egy kulcsjátékosának – Nora Mörk (Győr), Andrea Penezic (Vardar), Amanda Kurtovic (Bucuresti) és Vladlena Bobrovnyikova (Rosztov-Don) – képviseletében Budapesten került sor a sorsolására, mely az elődöntők párosításairól döntött.

A zöld-fehér győriek a román Bukarest együttesét kapták ellenfeléül a május 12-én megrendezésre kerülő elődöntőben, míg a Rosztov csapata a macedón Vardar együttese ellen indul harcba a döntőért.

A Women’s EHF FINAL4 2018-ra 2018.május 12-13-án a Papp László Budapest Sportarénában kerül sor. Az eseményre jegyek még kaphatók a www.kezilabdaszeretlek.hu weboldalon.
!! A szurkolói szektorok kijelölésére 2018. április 18-án kerül sor, amint bővebb információval rendelkezünk, értesítjük szurkolóinkat és az érdeklődőket.!!

A mérkőzések mindkét napon 15:15-kor és 18:00-kor kezdődnek.