A hétvégi nagy utazást követően – csapatunk legutóbb szombaton, Kisvárdán lépett pályára – sincs megállás, a zöld-fehérek 2018. április 25-én (szerdán) a Kecskeméti NKSE együttesét fogadják az Audi Aréna Győrben. A találkozó 18 órakor veszi kezdetét.

A két együttes legutóbb 2017 decemberében, évzáró összecsapáson mérkőzött meg egymással – a győri lányok akkor idegenben nyolcgólos győzelmet arattak, s a tervük hazai pályán sem változott, immár Stine Oftedallal soraikban újabb bajnoki pontokért indulnak harcba.

A közelgő mérkőzéssel kapcsolatos várakozásairól a vezetőedzőt, Ambros Martínt faggattuk. A tréner elmondta, hogy a szoros menetrend miatt nincs idő a pihenésre, de a felkészülésre komoly hangsúlyt fektetnek. „Minden meccsnek, így szerdán a Kecskemét elleninek is úgy megyünk neki, mintha az lenne a legfontosabb az egész szezonban. Ez azért fontos, mert ezzel meg tudjuk mutatni, hogy igenis megérdemeljük a bajnoki címet.” – tudtuk meg Ambros Martíntól.


 

UTÁNPÓTLÁS MÉRKŐZÉSEK
A Kecskemét elleni bajnoki mérkőzést megelőzően előmérkőzésként utánpótlás csapataink lépnek pályára az Audi Aréna Győrben – a leány serdülő II. osztályban és a női ifjúsági II. osztályban szereplő utánpótlás tehetségeink a Szombathelyi Haladás együttesét fogadják. Az utánpótlás összecsapások díjtalanul megtekinthetők.

14:00 Győri Audi ETO KC II. – Szombathelyi Haladás
Leány serdülő II. osztály – nyugat 21. forduló

16:00 Győri Audi ETO KC III. – Szombathelyi Haladás
Női ifjúsági II. osztály – nyugat 21. forduló

 

A Győri Audi ETO KC – Hufbau-Akker Kecskeméti NKSE magyar bajnoki mérkőzésre 2018. április 25-én (szerdán) 18 órakor, a Héjjas Tímea – Kránitz Andrea játékvezető-páros vezényletével az Audi Aréna Győrben kerül sor.
Kapunyitás két órával a kezdősípszót megelőzően, 16.00-kor.
 

A találkozóra a jegyértékesítés már javában zajlik, – információ ITT – minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A mérkőzés alakulása az MKSZ weboldalán írásos tudósítás formájában követhető nyomon.

Hajrá ETO! Hajrá Győr!