A bajnoki menetelés továbbra sem szünetel, a szerdai Kecskemét elleni hazai bajnokit követően a hétvégén már Vácra utazik Ambros Martín együttese. A K&H női kézilabda liga 23. fordulójának találkozójára 2018. április 28-án (szombaton) 18 órakor kerül sor.

A két együttes legutóbbi összecsapásán 2018 januárjában a győri lányok hazai környezetben tizennégy gólos magabiztos győzelmet arattak a bajnoki tabella jelenleg ötödik helyén álló GVM Europe-Vác csapata ellen.

A 2017/2018-as szezon véghajrájához közeledve nem dőlhetnek azonban hátra a felek, sőt, a java még csak most jön! Míg a zöld-fehérek két fronton – a magyar bajnokság mellett május közepén a WOMEN’S EHF FINAL4-ban – is komoly célokat tűztek ki maguk elé, addig Szilágyi Zoltán együttesére is nagy csaták várnak a magyar bajnokságból még hátralévő négy fordulóban, ugyanis a Rába-parti zöld-fehérek után az Érd, a Dunaújváros és a Ferencváros ellen kell bizonyítaniuk.

A mérkőzést megelőzően a győri csapat vezetőedzőjét, Ambros Martínt kérdeztük: 
 

A K&H női kézilabda liga 23. fordulójára 2018. április 28-án (szombaton) 18 órai kezdettel a váci Városi Sportcsarnokban, az Ónodi Erika – Őri Erika játékvezető-páros vezényletével kerül sor.

A mérkőzés alakulása az MKSZ weboldalán írásos tudósítás formájában nyomon követhető.
Hajrá ETO! Hajrá Győr!