A Győri Audi ETO KC a K&H női kézilabda liga 23. fordulójában Vácott lépett pályára. A mérkőzés második felében nagyobb fordulatszámra kapcsolva Görbiczék nyolc gólos előnyt kiharcolva szerezték meg az újabb bajnoki pontokat. Végeredmény: 23-31

A mérkőzés első találata Broché volt, aki zsinórban másodjára is betalált a váci kapuba a 3. percben. A harmadik győri találatot Gonzalez szerezte, közben Hámori szépített két alkalommal a hazai csapatnál (2-3) a 6. percben. Amorim is feliratkozott a gólgyártók sorába. A hazaiak felvették a Győr által diktált tempót, nem engedték, hogy ellépjenek a vendégek, sorozatosan felzárkóztak az első 15 percben, amikor Amorim és Broch is három gólig jutottak. Ezt követően került a mérkőzésen először emberelőnybe Ambros Martín együttese, amit Puhalák és Bódi által ki is használtak a zöld-fehérek, ennek következtében először alakult ki három gólos különbség a két csapat között a 16. perc végén (7-10). Amorim begyűjtött egy sárgát, majd kétpercét is megkapta, amit a hazaiak kihasználtak, és szépítettek 9-10-re, de visszatérte után Amorim ezt nem engedte, és belőtte negyedik bombáját. Knedlikova zsinórban duplázott (10-13) a félidő előtt 11-10 perccel. Négy perces gólcsendet tört meg a hazai De Souza, majd Knedlikova harmadszorra is betalál a Vácnak a 27. percben. A félidő vége előtt bő egy perccel kiegyenlített a hazai csapat, de Oftedal bemutatkozott egy szép találattal, amivel be is állította a felidő 14-15-ös állását egy kihagyott váci büntetőnek köszönhetően.

A második játékrész elején Boch kapott kétpercet, amit Kovács használt ki a Váci játékosok közül egy hétméteres és egy akciógól szerzésével, majd Groot jutott büntetőhöz, és megszerezte a 16. győri gólt a 33. percben. Oftedal, Gonzalez majd Broch volt a következő a gól-listában. Szorosan tapadtak a Győri Audi ETO-ra a hazaiak a második játékrészben is, a 40. percben 19-19 volt az állás. A 42. percben másodjára jutottak Görbiczék emberhátrányba Gonzalez szabálytalankodása miatt, amit azonban eredményesen kivédekeztek a győri játékosok, mert nem jutott gólhoz a hazai csapat. Az utolsó negyedórában eggyel nagyobb sebességre kapcsoltak a zöld-fehérek, és az 55. percre négy góllal mentek el (20-25), majd a lefújás előtt három perccel már 21-28 volt az állás. A meccs végéig még megtoldotta eggyel előnyét a Győr; nyolc gólos előnyt kiharcolva hagyhatta el a játékteret a Rába-parti alakulat, 23-31 lett a végeredmény.