A Győri Audi ETO KC május 2-án (szerdán) 18 órakor fogadja az Audi Aréna Győrben a Ferencváros csapatát a K&H női kézilabda liga véghajrájában. A mérkőzésre nagyszámú vendégszurkoló érkezik, így a beléptetés és a parkolás nehezebb lehet a szokásosnál. Megkérünk minden szurkolót, hogy a találkozóra időben érkezzen a nagyobb fennakadások elkerülése érdekében!
 

VÁLTOZÁSOK


Kifejezetten javasoljuk minden meccsre érkezőnek az ETO Park ingyenes parkolójának használatát, és az Audi Aréna Győr gyalogos megközelítését!

Belépési lehetőségek az Audi Aréna Győrbe:

A Főbejáratnál található beléptetési pontokon, valamint a felüljáró, ill. a shop mellett található Oldalsó bejáraton érvényes jegy, illetve bérlet felmutatásával. Más helyen a létesítménybe bejutni nem lehetséges.

Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy a mérkőzésre történő bejutás hosszabb időt vehet igénybe a kötelező biztonsági intézkedések (ruházat és csomag átvizsgálása) miatt! Megkérünk minden szurkolót, hogy ennek tudatában a megszokottnál korábban, kellő időben érkezzenek az Audi Aréna Győr bejárataihoz.

Felhívjuk a szülők figyelmét, hogy szintén biztonsági okokból a mérkőzést követően (a korábbi gyakorlattal ellentétben) a küzdőtérre és annak környékére a GYERMEKEKNEK és szüleiknek BELÉPNI TILOS!

Az Arénában a SZEKTOROK MEGKÖZELÍTÉSI RENDJE is változik:

A mérkőzés biztonságos lebonyolítása érdekében a vendégszurkolók melletti szektorok beléptetése megváltozik. Az R és Q szektorok lentről, az E szektor felől közelíthetők meg, a C szektorba pedig csak a sarokbejáraton keresztül lehet belépni.
Felhívjuk a mozgáskorlátozottak, és az őket a helyszínre szállítók figyelmét, hogy a szállító gépjárművek a gépjárműből történő kiszállás idejére megállhatnak az Audi Aréna Győr főbejárata előtt, parkolásra viszont nincs mód.

VENDÉGSZURKOLÓK figyelmébe ajánljuk!
A vendégszektorokat (P, O és D szektorok) csak egy irányból, az Aréna oldalában lévő, Vendég bejáraton lehet megközelíteni.
A szervezett busszal érkezők az autópályáról letérve az M19-es gyorsforgalmi úton rendőri felvezetéssel jutnak be a buszparkolóba!
Köszönjük szurkolóink megértését és türelmét!