A Ferencváros együttese elleni rangadón nagy csatában kétgólos győzelmet arattak a győri lányok, azonban még korántsem dőlhetnek hátra, ugyanis a bajnoki cím sorsának kérdése továbbra is nyitott maradt. Mindez azt is jelenti, hogy a szezon hátralévő találkozóin fokozottan szükségünk van szurkolóink és szimpatizánsaink támogatására, hogy megvédjük bajnoki címünket – tartsatok velünk, töltsük meg az arénát!

Amint azt bizonyára a Győri Audi ETO KC együttesének minden szurkolója tudja, a Ferencváros elleni kétgólos győzelem nem volt elég ahhoz, hogy a Rába-parti zöld-fehérek megvédjék bajnoki címüket, az izgalmak tovább fokozódnak…
A K&H női kézilabda liga versenyrendszerének szabályai értelmében, a kialakult helyzetben – feltéve persze, hogy mindkét együttes ugyanannyi pontot szerez a bajnokság hátralévő mérkőzésein – az össz-gólkülönbség dönt majd a bajnokcsapat kilétéről.

A győri lányokra még három magyar bajnoki – két hazai és egy idegenbeli – forduló vár a szezon végeztéig, melyekről minél nagyobb arányú győzelemmel kell, hogy távozzanak, hogy elérjék céljukat, és megvédjék a bajnoki címüket. Az Audi Aréna Győrben megrendezésre kerülő hazai mérkőzéseinkre még kaphatók jegyek – bővebb infó ITT – ne késlekedjenek, biztassuk minél többen a helyszínen kedvenceinket, legyünk ott velük lélekben, nyolcadik játékosként a pályán!

A győri együttes hátralévő mérkőzései a K&H női kézilabda ligában:
2018. május 5. (szombat) – Audi Aréna Győr (jegyvásárlás ITT)
18:00 Győri Audi ETO KC
– Alba Fehérvár KC

2018. május 19. (szombat)
18:00
Budaörs Handball – Győri Audi ETO KC

2018. május 23. (szerda) – Audi Aréna Győr (jegyvásárlás ITT)
18:00 Győri Audi ETO KC
– Eubility Group-Békéscsaba

Várunk minden érdeklődőt – együtt sikerülni fog!
Hajrá ETO! Hajrá Győr!