A Ferencváros elleni bajnoki döntőnek beillő mérkőzést követően továbbra is nyitott maradt a kérdés a 2017/2018-as szezon bajnok csapatának kilétét illetően. A győri lányok május 5-én (szombaton) 18 órakor az Alba Fehérvár KC együttesét fogadják az Audi Aréna Győrben – a címvédők nem dőlhetnek hátra, a győzelem kiharcolása mellett minden egyes gól fokozottan számít, nem is beszélve szurkolóink támogatásáról! Jegyek még kaphatók – várunk minden érdeklődőt!​

Nagy izgalmakat tartogat még a sportág szerelmesei számára a magyar bajnokságból hátralévő néhány forduló, a versenyrendszer szabályai alapján – rájátszás nélküli lebonyolítás miatt – ugyanis a bajnoki cím sorsa várat még magára. A tabella élén szereplő két együttes, az FTC-Rail Cargo Hungaria és a Győri Audi ETO KC legfőbb feladata, hogy a hátralévő bajnoki mérkőzéseit minél nagyobb arányú győzelemmel zárja, az utolsó fordulót követő összesítésből ugyanis egyértelművé válik majd, hogy melyik együttes végzett végül az első helyen.

A győriek következő ellenfele a bajnoki tabella középmezőnyében helyet foglaló Alba Fehérvár KC együttese lesz, akiket 2018 januárjában az odavágón 20 góllal győzött le Ambros Martín együttese.
A közelgő összecsapás előtt a zöld-fehérek trénerét faggattuk:
 

A K&H női kézilabda liga 24. fordulójára 2018. május 5-én (szombaton) 18 órai kezdettel az Audi Aréna Győrben, a Marton Zsófia – Szabó Eszter játékvezető-páros vezényletével kerül sor.
Kapunyitás: 16 órakor

Szurkoljunk minél többen a helyszínen a győri lányoknak!
Hajrá ETO! Hajrá Győr!